Beagle apró

A beagle-club.hu KIZÁRÓLAG elveszett és talált beagle hirdetéseket tesz közzé. A hirdetésekben megadott adatokért, a hirdetések tartalmáért nem vállalunk felelősséget! Kérjük, csak akkor adj fel hirdetést, ha te magad vagy a hirdető, aki a kutyáról friss információt tud adni az érdeklődőknek! A hirdetés feladáshoz szükséges űrlap csak regisztrációt követő bejelentkezés után látható!! Azokat a hirdetéseket, amelyek a leírtaknak nem tesznek eleget, tájékoztatás nélkül töröljük! A hirdetéshez feltölthető kép mérete nem haladhatja meg a 800 x 600 pixelt, vagy a 350 Kbyte -ot!

Kötelező megadni: a kutya nevét, chipszámát, nemét, korát, a várost, ahol a kutyát elvesztetted / megtaláltad, a gazdi elérhetőségeit, valamint minden egyéb info fontos, minél részletesebben írsz a  kutyusról, annál biztosabb a hirdetés hatékonysága! Ne felejts el képet is csatolni!!!

Beagle hirdetés feladás (csak elveszett v. talált!)

A beagle-club.hu nem kívánja támogatni az illegális kutya kereskedelmet, látogatóink nyugalmának érdekében minden nem közszolgálati célú, pároztatásról és eladó kutyákról szóló, vagy eladó kutya után érdeklődő hirdetést és profilt törlünk az oldalról! Ezért kérjük, csak akkor regisztrálj az oldalunkra, ha a fentieket elfogadod! Továbbított hirdetéseket csak különleges esetekben fogadunk el, hiszen csak az aktuális hirdetéseket áll módunkban elfogadni, arra azonban nincs kapacitásunk, hogy minden egyes hirdetés valódiságát ellenőrizzük! Ha valóban segíteni akarsz, kérjük, csak olyan hirdetést továbbíts, amelynek aktualitásáról magad is meggyőződtél!

Kérjük továbbá, ha hirdetésed már nem aktuális, értesíts minket, hogy elérhetőségeidet törölhessük, hiszen neked sincs szükséged a „zaklatásokra”, a hiábavaló telefonálások pedig pénzbe kerülnek! Segítsd mindannyiunk munkáját azzal, hogy jelzed, ha a hirdetésed már nem aktuális! Köszönjük!

Add fel hirdetésed a Facebook oldalunkon is! Hirdetést mi oda nem rakunk, csak kivételes esetekben! Csak a hirdetések megosztásában veszünk részt, a hirdetőre hagyva ezzel az aktualitását vesztett hirdetések törlését. Segítség a lap alján található!

  1. Ha regisztráltál, lépje be a felhasználóneveddel, nyisd meg az alábbi linket: http://www.facebook.com/elveszett.talalt.beaglek
  2. Nyomj rá a címsor melletti Tetszik gombra („lájkold”).
  3. Írd be a szövegmezőbe a hirdetésed – ne felejts el fényképet is feltölteni a „fénykép” fül segítségével, hiszen anélkül felhívásodat nem tudjuk megosztani, vagyis nem tudjuk megjeleníteni a kívánt beagle-s oldalakon.

Miután adminjaink ellenőrizték a hirdetést, a Beagle Clubon is láthatóvá teszik azt.

Ezzel gyakorlatilag a Facebook.com: elveszett-talált beaglek oldalán is hirdetsz, ill. hirdetésed a beagle-club.hu weboldalon is megjelenik (fent).

Munkánkat azzal segíted, ha csak olyan hirdetéseket továbbítasz, amelynek aktualításáról magad is meggyőződtél. Kérjük, mindig nézd meg a hirdetés aktualítását!

Oszd meg! Köszönjük!

3 thoughts on “Beagle apró

  1. Beagle két éves kislány, nagyon szép, aranyos, barátságos, családi okok miatt szerető gazdit keres. Tel.: 06-30-2393447

  2. Tegnap reggel a 17.kerület Rákoshegy-vasútállomás környékén találtunk egy fiatal beagle fiúcskát.Se chip,se biléta nem volt.
    Érd.:03-30-552-9084
    Képet hamarosan mellékelek.

  3. A 17.kerületben elkolbászolt kutyusnak meglett a gazdija,haza került!:)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .