Beagle Club kutyabiléta

A kutyád élete minden kincsnél többet ér! Bár a kutyabiléta látszólag csak ékszer, mégis sok kutya életét mentette meg már a kutyachip használata előtt és azalatt is!

Rézből, vagy alumíniumból készült, csont formájú, gravírozott kutyabiléta. A biléta első oldalára a kutya neve, hátuljára az alábbi két variáció szerint választható a felirat:

Beagle Club kutyabiléta
A kutya neve, a gazdi telefonszáma és a Beagle Klub webcíme kerül rá. Duplán biztonságos, hiszen ha a kutyus elveszik, minket is értesíthet a megtaláló, ha a gazdi nem elérhető…

Sima kutyabiléta
A biléta egyik oldalára a kutya neve, a másik oldalára a gazdi telefonszáma kerül.

Minden telefonszám +36 -al kezdődően van gravírozva, így ha az elveszett kutyust a határon túl találja meg valaki, ő is külön macera nélkül értesíteni tudja a gazdit.

Választható anyagok és színek:

 • nikkelezett (réz alapanyagból van, ezüst színű, méret: 2,6 mm x 3,8 mm) 2000 Ft + pkg.
 • alumínium (piros vagy kék színű, méret: 2,5 mm x 3,4 mm) 1800 Ft + pkg.

Figyelem! A kutyabiléta rendelés jelenleg szünetel!

(A képek illusztrációk, a betűtípus nem választható!)

Fontos! Amennyiben 24 órán belül nem kapsz visszaigazolást a rendelésedről, kérjük, ellenőrizd postafiókod „spam” mappáját! Ha ott sem találod a levelünket, jelezd nekünk e-mailben a problémát! Köszönjük!

Oszd meg!

8 thoughts on “Beagle Club kutyabiléta

 1. Sziasztok! Pár hete rendeltem egy kutyabilétát. Nem kaptam visszajelzést, hogy a rendelésem megérkezett e! A kutya neve Zsebi, várom válaszotok!

  Üdv: Zsolt

 2. Kedves Zsolt! Sajnos nem kaptuk meg a rendelésed, kérlek, próbáld meg újra elküldeni! 24 (max.48) órán belül meg kell kapnod a visszaigazolást.

 3. Sziasztok 2 hete rendeltem meg a bilétát és nemkaptam még visszajelzést a kutya neve Frenky köszi szia!!!!

 4. Kedves Frenky!

  Küldtünk visszaigazolást, illetve most is egy emailt, kérlek, ellenőrizd, nem került-e az email fiókod spam könyvtárába!

 5. Helló,
  szerdán rendeltem egy bilétát, de azóta nem kaptam visszajelzést!
  A kutya neve: Hektor
  üdv.

Comments are closed.