Beagle Találkozó Orfűn, 2005.04.16. (Képek)

Helyszínül a szép környezetben fekvő Orfű – Lipóc, azon belül a Rácz Tanyát választottam, ami ideális helynek tűnt egy ilyen rendezvény lebonyolításához. Közel 30 beagle és gazdija és nagyon sok érdeklődő ( kb. 200 fő ) látogatott el.

A találkozót színes programokkal tarkítottuk: ügyességi verseny, rajzverseny gyerekeknek, fotóverseny, nevezett képekkel, kiképzők bemutatója és tombola, Mera dog és Golden dog tápok ismertetése. Nagy érdekesség volt a kutya behívását elősegítő elektromos nyakörv és az őrző-védő és fegyelmező bemutató, melyet a Misina kutyakiképző szakemberei mutattak be. Az ügyességi verseny feladata volt, egy akadálypályán való végig haladás.

A rajzversenyen a gyerekeknek beagle kutyust kellett rajzolni és a legjobbak lettek díjazva. A programok közti szünetben szabadon játszhattak a kutyák teljesen felszabadultan élvezhették a kellemes környezetet és a hatalmas bekerített területet.

A gazdik számára büfé állt rendelkezésre, azonkívül Meradog és Dolden dog tápokkal ismerkedhettek valamint vásárolhattak is. A gyerekek számára póni-lovaglási lehetőség tette színessé a napot.

Beagle Kutya Találkozó Orfűn


snetti fotói

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .