Site icon Beagle Club Online | Beagle kutya

Dombóvári István beagle-jével promotálja önálló estjét

Dombóvári István, a Showder Klub c. televíziós műsorból ismert humorista, aki a hazai stand-up comedy műfaját képviseli. István idén 10 éve szórakoztat bennünket mind a televízió képernyőjén, mind a rádión keresztül.

A humorista a Dumaszínházon túl manapság már önálló esteken is megnevettet minket, legközelebb Nyíregyházán lép fel, hogy pontosan hol, azt az alábbi videóból megtudhatjuk. A videón Liza, a beagle is főszerepet kapott, sőt, igazából ő meghívását tolmácsolja nekünk a humorista…

Önálló estem Nyíregyházán április 21-én!Az új önálló estem következő állomása: Nyíregyháza.Április 21-én este 19.00kor találkozzunk a Kodály iskolában!Jegyek kaphatók a helyszínen és az alábbi oldalon:https://www.facebook.com/events/411946615634039/

Posted by Dombóvári István on 2015. április 15.

“A gazdi előbb-utóbb hasonlítani fog a kutyjára” – szokták mondani. Ez érdekes, hiszen a beagle köztudottan egy lökött bohóc. Vajon rá kezdett el hasonlítani a gazdája?!

Fotó: www.dombovariistvan.hu

Liza tehát szeretettel meghív mindenkit gazdája soron következő, április 21-én, Nyíregyházán megrendezésre kerülő önálló estjére, ahol a humor garantáltan nem marad el!

Exit mobile version