Elkészültek az új emléklapok

Blacky kutya 1990-2002A mai nappal véget ért a régi emléklapok feltöltése. Minden kutyus emléklapja megújult és felkerült az új oldalra, aki véletlenül nem találja kedvence emléklapját, kérjük, küldje el nekünk újra az emléklap készítéséhez szükséges képet és néhány adatot az alábbi űrlap segítségével, vagy e-mailben. Sajnos volt 1-2 emléklap, ahol nem szerepelt gazdi név, vagy túl kicsi volt a fénykép…

Mától minden emléklapon nagy méretben jelenik meg kedvencünk fényképe, valamint az új emléklapokon együttérzésünket fejezhetjük ki a képek küldőinek. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a „like” gomb megnyomásával az emléklapot minősíted, nem az állat halálát. Az értékelés ebben az esetben egyfajta együttérzés, amely minden ex-gazdinak jólesik! Az új emléklapok az In memoriam menüpontra kattintva érhetőek el.

..és most hadd legyünk önzőek egy kicsit. Az In memoriam rovat lelkiismeretfurdalásunkból fakadóan jött létre, amikor ráébredtünk, hogy Blacky kutyánknak soha nem lehetett olyan weboldala, mint Beigli asszonyságnak.

Blacky 12 évesen májdaganat következtében beteg lett, megműtötték, de a műtét és a kezelések ellenére az állapota olyan súlyossá vált, hogy lábra már nem tudott állni, ezért az orvos javaslatára el kellett altatni. Ma is hallom, ahogy a galériánk lépcsőfokain kopognak picurka karmai, ahogy fel szeretne hozzánk kéredzkedni…

Hadd legyünk önzőek, és hadd kérjünk meg titeket, hogy elvesztésének fájdalmában való együttérzéseteket Blacky emléklapján jelképesen egy lájkkal fejezzétek ki felénk. Előre is nagyon szépen köszönjük!

Aki szeretne hasonló emléklapot készíteni, a fent említett űrlap segítségével, illetve emailben is megteheti!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .