Nyerd meg a Foresto® nyakörvet, 1. forduló!

Most egy 8 hónapig tartó, kullancsok és bolhák elleni védelmet biztosító, szagtalan nyakörvek nyerhetsz a kutyádnak! Ahhoz, hogy megnyerd a Foresto® nyakörvet, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alább feltett két kérdésre, azután várni a sorsolást, hátha épp neked kedvez a szerencse.

A játék két fordulós lesz, mindkét fordulóban 1-1 Foresto® nyakörvet sorsolunk ki! Ráadásul most megduplázhatod a nyerési esélyed, erről a további részletek alább olvashatók!

Ahogy az idő kezd melegebbre fordulni, gondolnunk kell kedvenceink kullancs elleni védelmére. A megfelelő, védelmet nyújtó szer vagy eszköz kiválasztásakor egyre szélesebb spektrumról választhat a gazdi, akinek elvárásai a kullancs elleni nyakörvvel szemben: legyen hatékony, ne kelljen gyakran cserélni, ne kerüljön egy vagyonba és biztonságos legyen a család és a kedvenc számára is. Ezeknek az elvárásoknak tesz eleget a Foresto repellens nyakörv, amely tökéletes választás mind a gazdi, mind a házi kedvenc számára!

A játék menete:

  1. Olvasd el a játékszabályt!
  2. Az alábbi űrlap segítségével küldd be nekünk a helyes megfejtést!
  3. Duplázd meg esélyed és tölts fel egy receptet a gazdikreceptje.hu oldalon.

A játék lezárult! Az első forduló beküldési határideje: 2015. április 15. (szerda) 23:55 perc volt.


A szerencsés nyertes: H. Csabáné, Dunakiliti


Oszd meg!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .