Fotózz a kutyád egészségéért!

Ismét játékra invitálunk titeket! Kedves beagle gazdik! A mi kutyáink különösen nagy mozgásigényűek, ezért gyakran visszük őket erdőbe, természetbe. Azonban minden kiránduláskor gondolnunk kell a kullancsok elleni védekezésre, hiszen ezek az élősködők mind a kutyáink, mind a saját egészségünket veszélyeztetik!

Bizonyára mindannyian hallottatok már arról a szagtalan kullancs- és bolha elleni nyakörvről, amely nyolc hónapon át védi a kutyust a kullancsok és bolhák ellen: ez a Foresto nyakörv. (Beiglinek is ilyen van!) Tudj meg többet a Foresto Nyakörvről!

Nagyon jó hírünk van! Most ingyen tiéd lehet egy szagtalan, újgenerációs Foresto kutyanyakörv, melyet a kullancsszezonra való tekintettel a Bayer Hungária ajánlott fel egy szerencsés beagle gazdi számára. Hogy megnyerd a nyakörvet, mindössze egy fényképet vagy videót kell készítened a kutyusodról (videókat a beaglekepek kukac gmail.com-ra várjuk) az alábbi két téma valamelyikében:

  1. Beagle a természetben: zöld terület, ahol szívesebben sétáltatná Foresto nyakörvben a kutyust.
  2. Beagle a Foresto óriásplakát előtt: hogy azoknak is esélyt adjunk a játékra, akik a belvárosban laknak.

Figyelem! Ez nem fotópályázat! A képek, videók feltöltői között sorsolással döntjük el, hogy ki nyeri meg a Foresto nyakörvet! A nyereményt a Bayer Hungária postán juttatja el a nyertesnek. Az ajándék postázásáért a Beagle Club nem vállal felelősséget!

Én is szeretnék egy Foresto nyakörvet!

Regisztráltam, a szabályzatot elolvastam, játszom a Foresto nyakörvért! A játékban résztvevő fényképek.

A játék lezárult, beküldési határidő: 2016. május 1. volt.

A Foresto nyakörv nyertese:

M. Móni és kutyusa: Chaos Pécsről

Gratulálunk!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .