Keressük a legszebb beagle mosolyt!

A Mosoly Világnapja

Harvey Ball 1963-ban alkotta meg a mosolyt szimbolizáló szmájlit, évtizedekkel később pedig szimbólumát egy új eseménnyel párosította. A Mosoly Világnapját 1999 óta ünnepeljük, minden év októberének első péntekén.

Más források szerint a szmájli 1970-ből származik, a filadelfiából származó Murray és Bernard Spain testvérpár szintén megrajzolt egy mosolyt, ám ők a „Have a nice day!” vagyis „Legyen szép napod!” felirattal együtt ábrázolták a jókívánságukat, amit levédve kezdtek el terjeszteni.

Bárhogy legyen is, a számítógépbe 1979-ben fúrta be magát a kis vigyorjel, Kevin Mackenzie használta először online a hangulatjelet.

A szmájli eredetileg a savanyú emberek arcára hivatott mosolyt csalni, több-kevesebb sikerrel. A Mosoly Világnapja alkalmából mi úgy gondoltuk, megkíséreljük a lehető legtöbb mosolyt begyűjteni a beaglektől – és ezzel a legtöbb mosolyt kicsalni a gazdáiktól, avagy az állatbarátoktól!

Legszebb beagle kutya mosoly

Nyakunkon a szomorúságot hozó, ködös tél, de reméljük, előtte az ősz színei lendítenek egy kicsit a hangulatunkon… Addig is, amíg lehullanak a fákról a levelek, szeretnénk sok mosolyt csalni a látogatóink arcára a kutyája vigyorával, ezért kérünk titeket, hogy az alábbi felhívásban írtaknak megfelelően készítsetek egy képet beagle kutyátokról a minta alapján:

beagle_kutya_mosoly

Az elkészült képt a lap alján található űrlapon tudod feltölteni!

Kérjük, a kép feltöltésekor minden mezőt töltsél ki!

A képeket a „Legszebb beagle kutya mosoly” albumba fogjuk feltölteni és a beküldési határidő után a szavazás határidő végéig lehet szavazni a képekre.

Beküldési határidő: 2013. november 1. – 17:00 – LEJÁRT!

A szavazás határidő vége:  2013. november 30.

Nyeremény ezúttal nem lesz, hiszen most saját szórakoztatásunkra játszunk!

Győztes kép azonban három is lesz:

SZABÁLYZAT

  1. Fotópályázatunk nem a profi fényképészeknek szól, a pályázaton bárki részt vehet, akinek beagle kutyája van.
  2. Mindenki csak 1 db (kutyánként), saját fotóval pályázhat, csak beagle kutyás fényképeket fogadunk el. Fotót nem cserélünk le másikra, ezért jól gondold meg, melyik képpel nevezel be a játékba!
  3. A fotó minimum 640×480-as felbontású legyen, ennél kisebb, vágott, retusált, javított fényképek nem vesznek részt a játékban!
  4. Kérjük, hogy a fotó kedvéért semmit se erőltess kedvencedre!
  5. A fényképek elküldésével minden játékos hozzájárul, hogy fényképe megjelenjen a beagle-club.hu -n és a közösségi oldalainkon.
  6. Sértő, erőszakra buzdító, önkényuralmi jelképeket tartalmazó, meztelenkedő, állatkínzó jellegű, ill. direkt reklám célból küldött képek nem vesznek részt a játékban, az ilyen képeket külön értesítés nélkül töröljük.
  7. A beküldött képekért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
  8. Csak a hiánytalan adatokkal elküldött pályázatokat fogadjuk el, a szabályzat megszegése a játékból való kizárással jár. A fotópályázat témájától eltérő képeket nem jelenítjük meg az oldalon!
  9. Figyelem! A Facebook és a Google+ oldalainkon csak a Legszebb beagle kutya mosoly albumban résztvevő képek vesznek részt a játékban, szavazni csak  ezekre a képekre lehet.

(Bár most nem nyereményért játszunk, ha sok kép jön össze, elképzelhető, hogy lesz nyeremény! Ebben az esetben a szabályzat a 2012-es Karácsonyi Fotópályázat szabályzatában leírtakkal egészül ki! Ez ügyben várjuk támogató partnereink jelentkezését!)

 

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .