Megújult a Beagle Club Online!

Örömmel jelentjük, hogy a Beagle Club Online régóta tartó, háttérben zajló fejlesztése a mai nappal fordulópontjához ért, az új oldal mostantól látogatóink számára is elérhető. A beagle-club.hu új köntösbe bújt és mától még több lehetőséget kínál klubtagjainak, de az újdonságok sorozata folytatódik, lesznek még fejlesztések és meglepetések!

Ha már regisztráltad a kutyádat RÉGI weboldalunkon, és szeretnéd kipróbálni az új oldalunkat, kérjük, küldj nekünk egy e-mailt a beaglekepek@gmail.com -ra a belépéshez szükséges jelszóért! Az email tárgyába kérjük írd bele a kutya nevét és a Beagle Club azonosítóját! Kérjük, hogy ha több beagle kutyád is regizve volt a régi oldalon, azt mindenképpen tüntesd fel a leveledben! Az SOS menüpontban  további kérdéseidre is választ kapsz az új oldallal kapcsolatban, szóval semmi pánik! :)

Milyen újítások történtek?

  • Megszűnt az e-mailben történő képfeltöltés, helyette te magad töltheted fel a kutyusod friss fotóit a klub oldalára.
  • Az oldalon található, szinte összes további cikkhez, leíráshoz is hozzá lehet majd szólni, véleményt mondani.

Fontos!

A beagle-club.hu továbbra sem kívánja támogatni az illegális kutya kereskedelmet, továbbá látogatóink nyugalmának érdekében minden pároztatásról és eladó kutyákról szóló, vagy eladó kutya után érdeklődő hirdetést és profilt törlünk az oldalról! Kérjük, ezt vedd figyelembe és csak akkor lépj be az új oldalra, ha a fentieket elfogadod!

Reméljük, új, interaktív oldalunk mindenkinek elnyeri majd a tetszését és veletek együtt sokat mosolyoghatunk majd a sok aranyos beagle fényképen, a beagle rendezvényeken történteken, és együtt örülhetünk majd klubtársaink eredményeinek is, legyen szó valamely kutyás sportról, vagy egyéb feladatról!

További újdonságok

Az újítással egy időben közeledünk az 1000. regisztrált beagle kutyához, továbbá nemrég lépte át Facebook rajongóink száma az 5000-et. Mindezt szeretnénk megköszönni nektek! Mostantól a Google+ közösségi oldalon is elérhetőek vagyunk, ha van kedvetek, kövessetek ott is minket! :)

Billentyűzeteket leporolni!

…mert beagle csak egy van!

Begle Club Online
Beagle Kutyák Hálózata

http//beagle-club.hu
https://facebook.com/beagleclubhu

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .