Pongó így várja a Karácsonyt…

Pongó kutyus
Pongó kutyus @pongo

Pongó gazdájától kaptuk az alábbi kedves kis történetet, amit szeretnénk veletek is megosztani az ünnepi hangulatban:

„Egy rövid történetet megosztanék Veletek.

Jönnek az ünnepek, nagy a készülődés, jövés-menés a családunkban. Sütögetés, finom illatok stb. Az, hogy időnként bele-bele kóstol, gyürizi a finomságokat, az egy dolog. Időnként a hátsó két lábára, farkára ül, szeretteti magát. Mi persze ettől elolvadunk. Mondtam neki: tudod kicsikém JÖÖN a Karácsony! Ismeritek a beaglik habitusát… Erre ő, irány le a házból, kirontott az ajtón, egyenesen a kapu felé. Ugyanis, ha várunk valakit, ezt neki is jó előre tudni kell a jó nevelt viselkedés miatt.

Tehát ő aztán türelmesen ott várakozott egy darabig a kapuban, várta a Karácsonyt. Hát sajnos ott, akkor csalódnia kellett, ugyanis ez 4 nappal karácsony előtt kicsit korai bejelentés volt tőlem. Ő szomorúan, mi viszont /a háta mögött/ órákig fogtuk a hasunkat a nevetéstől.

Szóval mi így készülünk a közös ünnepre.

Még egyszer nagyon Boldog Karácsonyt kívánok szeretettel mindenkinek: Balatonfüredről Sz. Edit, a PONGO gazdája”


Küldd be TE is kutyád akár hétköznapi történetét, – legyen az vidám, szomorú vagy tanulságos – és megosztjuk weboldalunkon. Képes leírásaitokat a beaglekepek kukac gmail.com -ra várjuk vagy a Gazdik Küldék-ben.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .