Ünnepi Beagle Fotópályázat 2010, Felhívás

Az immár minden évben megrendezésre kerülő Karácsonyi Beagle Fotópályázat idén sem marad el! Aki ismeri a fotópályázatot, már tudja, de azoknak, akik most találkoznak először fotópályázatunkkal, szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem profi fényképészek, hanem amatőrök fényképeit várjuk, hiszen a pályázatban elsősorban nem a fényképek profi minőségét, hanem a humort vesszük figyelembe! A játék célja az ünnepek alatt mosolyt csalni a beagle gazdik arcára a viccesebbnél-viccesebb ünnepi beagle képekkel. Figyelem! A fotó kedvéért ne erőltess semmit a kedvencedre, a nyeréshez nem kell pezsgőt itatni, vagy bohócot csinálni a kutyából, anélkül is lehet jó képet készíteni! A jól elkapott pillanat számít és a humor, nem a képhez felhasznált eszközök, vagy annak értéke.. Természetesen a díjazás sem marad el, a szerkesztőség által legjobbnak ítélt fénykép beküldőjét Eva – Maria Krämer: Elektra Kutyakalauz c. könyvével jutalmazzuk! A nyertesen kívül, a szabályza-tnak megfelelően beküldött fotók beküldői között kisorsolunk egy úgynevezett vigaszdíjat is, hogy még egy esélyt adjunk a játékosoknak.

MEGLEPETÉS!!! Idén először játékosaink még egy esélyt kapnak a nyerésre, mert idén minden beküldött fényképet elhelyezünk facebook üzenőfalunkon is! Az ott megjelent fényképek közül a játék végéig (2011.01.24.) legtöbb „lájkkal” rendelkező fénykép beküldője Monika Sinner: Kutyakiképzés klikkerrel c. könyvét nyeri meg. A facebook játékban csak a Beagle Club Online által megjelenített képek vesznek részt! Természetesen minden beküldött képet elhelyezünk a facebookon, de legyetek türelmesek, mert a beérkező anyagok feldolgozásához idő kell! Vegyél részt te is a játékban, mert idén mindenki 3 eséllyel indul!!!

Karácsonyfákat rögzíteni, beigliket eldugni, fényképezőgépeket előkészíteni, mert már csak pár nap és indul az idei fotópályázat!!! Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, a nyereményjátékhoz pedig jó szórakozást kívánunk!

FOTÓ BEKÜLDÉSE

  1. fotó címe
  2. kutya neve
  3. beagle club azonosítója (ha van)
  4. játékos neve
  5. játékos telefonszáma
  6. email cím (ahol értesíthetünk, ha te nyersz)
  7. postacím (ahová a nyereményt küldhetjük, ha te nyersz)

Az emailt „Beagle fotópályázat” tárggyal az info kukac beagle-club.hu e-mailcímre küldd!

HATÁRIDŐ: A 2010-es fotópályázat időtartama: 2010.12.24 – 2011.01.24. (éjfél)

Kellemes Ünnepeket és sok szerencsét kívánunk!

Az értékes könyvjutalmat a Beagle-ért KHE és Elektra kiadóház szponzorálja.

SZABÁLYZAT FOTÓK | NYERTESEK

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .