Valentin Napi Beagle Fotópályázat

Kedves beagle gazdik! Akik a Facebookon is regisztrálva vannak, köszönjük, hogy segítettetek eldönteni, hogy mi legyen a következő fotópályázatunk témája. 4 kategória közül lehetett választani: Kedvenc helyem, Rossz kutya, Szabadban és Valentin Nap. Egyértelműen a „Szabadban” c. témakör nyert 23 szavazattal, de a Valentin napra is sokan szavaztak.

Mivel közeleg a Valentin nap, úgy döntöttünk, ez alkalomból is indítunk fotópályázatot, mert ez a téma is sok szavazatot kapott. Aktuálissága miatt az első fotópályázat „Valentin nap” témában lesz elindítva, a Szabadban témájú fotópályázatot később indítjuk majd el, hiszen közeleg a tavasz, addig lesz még lehetőségetek havas és virágos mezőkön készített képeket készíteni a kutyusotokról.

Addig is készüljetek a Valentin napra! Képfeltöltés itt, a lap alján, az űrlap segítségével!  A képek ellenőrzés után kerülnek fel az oldalra, ezért kérjük, légy türelmes, mert ez eltarthat egy ideig! A pályázatra küldött eddigi fényképek itt tekinthetők meg >> VALENTIN NAPI FÉNYKÉPEK

Nyeremények

Valentin napi játékunkban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt, a fotópályázat nyertesét a szerkesztők fogják kiválasztani. Az ő nyereménye egy a NYERTES FÉNYKÉPPEL ELLÁTOTT, EGYEDI BABTÁBLA* lesz, a babtabla.hu felajánlásával. A babtábla használható ülő, vagy fekvő helyzetben, laptop alá, vagy reggelizőtálca helyett. A nyertesen kívül, a szabályzatnak megfelelően beküldött fotók beküldői között kisorsolunk egy vigaszdíjat is. Sajnos előző fotópályázatunk alkalmával egyes játékosok olyan képeket küldtek, amelyek nem a megadott témában készültek.
Valentin napi játékunkban kizárólag a témához illő fényképek beküldői nyerhetnek!

* Az egyedi babtábla elkészítéséhez szükséges feltételekről, pl. a babtáblára kerülő fotó méretéről az alábbi címen találsz információt: babtabla.hu . A babtábla méretéről és színéről, annak átvételéről a játék lezárta után a nyertes a babtabla.hu -val egyeztet.

Milyen képeket várunk?

Ami kifejezi az ember és a beagle kutya közti kapcsolatot. A hűséget, a szeretetet… amin látszik, hogy a gazdi szereti a kutyáját, és ugyanez fordítva… az sem baj, ha a képen szerepel valamilyen formában a szívecske. Puszik, hízelgések, összeérő orrok.. a kulcsszó a SZERETET! – Ilyen képeket várunk! :) A játékban nem a fényképek profi minőségét díjazzuk, hanem a témának szerintünk leginkább megfelelő, legaranyosabb fényképet, illetve annak beküldőjét. Valentin napi fotópályázatunkra olyan képeket várunk, amelyen a beagle és a szeretet a főszereplő. (Természetesen nem pároztatást bemutató fényképeket várunk, az ilyen képeket indoklás nélkül töröljük!)

Ebben a játékban is lesz lehetőség szavazni a képekre, de a szavazást ezúttal később indítjuk el, a beküldési határidő lejárta után. Erről a későbbiekben tájékoztatni fogunk benneteket! Figyelem! A fotó kedvéért ne erőltess semmit a kedvencedre, a nyeréshez nem kell bohócot csinálni a kutyádból!

 • Beküldési határidő: 2012.03.14. (éjfél).
 • Sorsolás: a játék beküldési határidejétől számított 1 héten belül. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Képküldés a Valentin napi fotópályázatra

A képküldést ezúttal megkönnyítettük egy online űrlapküldő segítségével. Ebben a játékban csak regisztrált beagle gazdik vehetnek részt. Ha még nem vagy regisztrálva, itt tudod megtenni >> REGISZTRÁCIÓ. Regisztráció után az alábbi űrlap segítségével nevezhetsz a fotópályázatra. Sok szerencsét kívánunk!

A fotópályázatra történő képküldés határideje lejárt, így a képküldéshez szükséges űrlap már nem elérhető!

Fontos! A megnyerhető babtáblához szükséges fénykép mérete ettől jóval nagyobb, de a fotópályázatra elég ez a méret is. Részletek a babtáblához szükséges kép méretéről: babtabla.hu

FELHÍVÁSSZABÁLYZAT FOTÓK | NYERTESEK

Oszd meg! Köszönjük!

6 thoughts on “Valentin Napi Beagle Fotópályázat

 1. Helo. Lehetséges, hogy én vagyok ennyire vaksi, de egyszerűen nem találom, hogy hol lehet képet feltölteni a valentin napi fotópályázatra! Egy kis segítséget kaphatnék?! :$ köszi :)

 2. Szia Ági,
  Nem Te vagy az egyetlen, mert én sem találom! :(

 3. Sziasztok!
  Sajnos becsúszott egy kis porszem a gépezetbe, de köszönjük szépen az észrevételt, a képküldéshez szükséges űrlap néhány sorral feljebb, ugyanezen a lapon mostmár látható! Várjuk a képeket, sok szerencsét! :)

 4. Szisztok,
  Az űrlapot már megtaláltam :D. A regisztrált azonosítot hol találom, mert az e-mail-ben nem kaptam meg és a profil oldalamon sem találtam. Lehet, hogy nem jó helyen keresem.
  köszönöm a segítséget

 5. Sziasztok! Ahogy néztem a fotókat, látom, hogy most lehet vágott képet is küldeni… A múltkor nem lehetett, ezért nem vágtam, de ha most lehet, módosítanám, hogy a szélen lévő kábelek, stb. le legyenek vágva. Lehetne?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .