Fotópályázat szabályzat

 1. Fotópályázatunk nem a profi fényképészeknek szól, a pályázaton bárki részt vehet, akinek beagle kutyája van.
 2. Mindenki csak 1 db (kutyánként), saját fotóval pályázhat, csak beagle kutyás fényképeket fogadunk el. Fotót nem cserélünk le másikra, ezért jól gondold meg, melyik képpel nevezel be a játékba!
 3. Az azonos e-mail címmel, ill. felhasználónévvel beérkező képek küldőit, a csalni próbálókat kizárjuk a játékból!
 4. A fotó minimum 640×480-as felbontású legyen, ennél kisebb, vágott, retusált, javított fényképek csak a közönségszavazásban vesznek részt.
 5. Kérjük, hogy a fotó kedvéért semmit se erőltess kedvencedre: a nyeréshez nem kell pezsgőt itatni, vagy bohócot csinálni a kutyádból, hiszen a jól elkapott pillanat számít és a humor; nem a képhez felhasznált eszközök, vagy annak értéke… A pillanatképek, és a vicces fotók mindenképpen előnyt élveznek a beállított képekkel szemben (de az sincs kizárva, hogy beállított kép nyer..)!
 6. A fényképek elküldésével minden játékos hozzájárul, hogy fényképe megjelenjen a beagle-club.hu -n, illetve amennyiben ő a szerencsés nyertes, adatai (név és város) szintén megjelenhetnek az oldalunkon.
 7. Egy játékos csak egyszer nyerhet a játékban, vagyis a fődíj nyertese, a sorsolás nyertese és a közönségszavazás nyertese nem lehet ugyanaz a személy! Ha mégis így alakulna a játék, sorsolásnál ebben a helyzetben újra sorsolunk, a közönségszavazásnál pedig a második legtöbb szavazatot kapott kép lesz a közönségszavazás nyertese.
 8. Sértő, erőszakra buzdító, önkényuralmi jelképeket tartalmazó, meztelenkedő, állatkínzó jellegű, ill. direkt reklám célból küldött képek nem vesznek részt a játékban, az ilyen képeket külön értesítés nélkül töröljük. A beküldött képekért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
 9. Csak a hiánytalan adatokkal elküldött pályázatokat fogadjuk el, a szabályzat megszegése a játékból való kizárással jár.
 10. A fotópályázat témájától eltérő képeket megjelenítjük az oldalon, de az ilyen képek küldői nem nyerhetik meg egyik nyereményt sem, kivéve a közönségszavazás győztesének járó nyereményt. A közönségszavazásban minden kép részt vesz!
 11. A beagle-club. hu amennyiben erről külön nem esik szó a játék felhívásában, a játékosok adatait harmadik félnek nem adja át.
 12. A játék résztvevői elolvasták és részvételükkel elfogadták a játék szabályzatát.
 13. Sorsolás: a játék beküldési határidejétől számított 2 héten belül, a random.org használatával. A nyerteseket e-mailben értesítjük, nevüket weboldalunkon is feltüntetjük!
 14. Amennyiben a nyertes az értesítéstől számított két héten belül nem reagál levelünkre, új nyertest sorsolunk, ezzel az előző nyertes elesik nyereményétől. Ilyen helyzetben utólagos reklamációt nem fogadunk el!
 15. A nyeremények nem cserélhetők, készpénzre nem válthatók, azokat csak belföldi postacímekre áll módunkban kiküldeni. Az ajándékok postázásáért nem vállalunk felelősséget!

A szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk!

Oszd meg!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •