In memoriam Szipi (2010-2011)

In memoriam Szipi
"Örökre a szívünkben maradsz kis Szipim! Tudom hogy odafent is jó neked és az angyalok vigyáznak rád. Nagyon hiányzol mindenkinek, téged sosem fog senki pótolni" Kitti

Az eget és a földet híd köti össze. A neve szivárvány.

Túloldalán hatalmas, messzi világ rejtőzik, dús, zöld fűvel borított rétekkel, hegyekkel és völgyekkel.

Amikor egy szeretett kisállat elpusztul, erre a szépséges vidékre kerül, ahol mindig van elég enni- és innivaló, az idő pedig langyos tavaszi napokra hasonlít. Az öreg és törékeny állatok itt megfiatalodnak, és egymással játszanak, elégedetten és békességben. Mindössze egyetlen dolog hiányzik. Nem lehet velük az a bizonyos személy, aki annyira szerette őket a földön. Úgyhogy csak szaladgálnak és játszadoznak, míg egyikük egy szép napon abbahagyja a játékot, és felnéz.

Az orra hirtelen megremeg…

A füleit felcsapja…

Szemeit kimereszti…

És akkor meglát minket, és hirtelen rohanni kezd, el a többiektől.

A karunkba kapjuk és szorosan átöleljük.

Arcunkra újabb és újabb és újabb nedves puszikat kapunk, és végre újból hű kedvencünk szemébe nézhetünk. Azután együtt átmegyünk a szivárvány alatt, hogy soha többé ne váljunk el egymástól.

Ismeretlen szerző

[quickstyle_background style=’url(„http://www.beagle-club.hu/bg/wp-content/uploads/2011/10/csillagoseg.jpg”)’]

[quickstyle_background div=’content’ style=’url(„http://www.beagle-club.hu/bg/wp-content/uploads/2011/10/csillagoseg.jpg”) #000000′]

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .