IX. kerület, Pöttyös utcai kutyafuttató

A József Attila lakótelepen, az Üllői úton, a Pöttyös utcai Metro állomás melletti terület a A volt Pest-Buda mozi (leendő görög közösségi ház) épülete mellett. A futtató két egymástól elkerített részből áll, az egyik részen a kutyusoknak mászókával, a gazdiknak kisebb zápor esetére fedett várakozóval, paddal. A kutyafuttató bejáratával szemben állva jobb kéz felé lakóépületek, bal kéz felé az Üllői út, és mögöttünk a 3-as Metro álllomás található.

Ha jártál már itt, vagy ismered a futtatót, kérjük, mondd el a véleményed!

IX. kerületi kutyafuttató, Pöttyös utca

Oszd meg! Köszönjük!

2 thoughts on “IX. kerület, Pöttyös utcai kutyafuttató

 1. Sziasztok!

  Ma elmentünk a Pöttyös utcai kutyafuttatóba. Több helyen hibás a kerítés, ahol a kutya ki tud szökni.
  Rossz a zár a kapun, így a kutyám el is szökött, amint ezt észrevette…
  Több helyen hatalmas kutyakaka, amit az intelligens gazdák nem szedtek össze.
  A játékok sérültek, balesetveszélyesek.
  Biztos, hogy többet nem megyünk oda!

 2. Sziasztok Zserbó és gazdája! Nagyon köszönjük az értékes hozzászólást, és sajnáljuk, hogy mindezt ilyen áron tudtad velünk megosztani, amit leírtál. Sajnos a kutyapiszok felszedése még mindig nem számít magától értetődő teendőnek a gazdik körében, mindegy, hogy az kutyafuttató, vagy szimplán az utca, a környezetünk, amiben élünk.

  Sok „gazdi” ráadásul ezeket a futtatókat használja kutya wc-nek, ők azt hiszik, a futtató arra van, hogy a kutyasétáltatást ezen néhány négyzetméteren kell megtenni. Ők azok, akik azt gondolják, a kutyasétáltatás mindössze annyiról szól, hogy leviszem a kutyát, hogy elvégezze a dolgát.

  Ha lenne annyi intelligenciájuk ezeknek az embereknek, hogy tudják, a kutyát nem csupán „üríteni” kell levinni a szabadba, más igényeit is ki kell elégíteni, pl. mozgás, játék, a kutya szocializálása, stb. akkor nem lenne kutyapiszok az utcákon.

  Külföldön, több országban is nagyon kemény pénzbüntetés jár azért, ha valaki nem szedi fel maga után a kutyapiszkot. Sajnos itt se intelligencia (tisztelet a kivételnek!!),se komoly büntetés nincs ilyen „apróságokért”, itt csak a regisztrálatlan kutyachip kötelezővé tételét tartották fontosnak a fentiek, és még sorolhatnánk..

  Sajnálom, hogy így jártatok, örülünk, hogy a történtekhez képest nem lett nagyobb baj, és még egyszer köszönjük az észrevételt és tapasztalataitokat!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .