Ünnepi Beagle Fotópályázat 2014, Felhívás

Indul a 2014­-es Karácsonyi Beagle Fotópályázat! A fődíjat a szerkesztőség által kiválasztott, legaranyosabb kép küldője nyeri. Idén is lesz közönségszavazás és sorsolás is. A szavazás a képek beküldési határidejét követően indul, melyről később, weboldalunkon tájékoztatunk benneteket! A fotópályázaton megnyerhető ajándékok listáját lejjebb találjátok!

Figyelem! Az Ünnepi Beagle Fotópályázatot meghosszabbítottuk! A beküldési határidő 2015. január 25-re módosul. A képeket küldeni tehát vasárnap éjfélig lehet! Készüljetek, mert néhány nap múlva a szavazás is elindul!

NEVEZÉS A FOTÓPÁLYÁZATRA

Az űrlap már nem látható, mert a fotópályázat beküldési határideje lejárt!

A JÁTÉK MENETE

  1. Regisztráció
  2. Szabályzat elolvasása
  3. Az alábbi űrlap kitöltése + kép feltöltése (A lap alján!) Beküldési határidő: 2015.01.20. (éjfél) új időpont: 2015.01.25.
  4. A kép megtekintése a karácsonyi fotógalériában.
  5. Eredményhirdetés a beküldési határidőket (képküldés, szavazás) követő 2 héten belül.

A játékba küldött képnek ünnepi (mikulás, karácsony, szilveszter) hangulatúnak kell lennie és legalább egy beagle­nek szerepelnie kell rajta. Elsősorban humoros pillanatképeket várunk, beiglilopós, karácsonyfa felborítós, ill. hasonló, karácsonyi hangulatú beagle­s képeket…

Karácsonyi beagle fotópályázat 2014
Karácsonyi beagle fotópályázat 2014

A 2014­-ES KARÁCSONYI FOTÓPÁLYÁZAT NYEREMÉNYEI:

  1. A sorsolás nyertese egy nyúlszőrme borítású Mystique® Dummy „Snack” apportjátékot nyer a vadaszkutyashop.hu felajánlásával, valamint nyereménye egy PLATINUM Natural Fit­Sticks Chicken+Rabbit jutalomfalat a platinum­natural.hu felajánlásával
  2. A fenti nyertesen kívül idén további két nyertest is kisorsolunk, akiknek nyereménye egy­egy PLATINUM Natural Fit­Sticks Chicken+Rabbit jutalomfalat a platinum-­natural.hu felajánlásával
  3. A közönségszavazás nyertese egy bézs színű, hímzett “I Love Beagle” pulóverrel lesz gazdagabb az ilovemydog.hu felajánlásával.
  4. A fotópályázat első helyezettje nyeri meg a fődíjat, amely idén egy fantasztikus Amőba babzsák kutyafekhely az amobafotel.hu felajánlásával.

A NYEREMÉNYEK KÉPEKBEN

Sorsolással megnyerhető nyeremények

Mystique® Dummy "Snack" apportjáték
Nyúlszőrme borítású Mystique® Dummy „Snack” apportjáték. Figyelem! A kép illusztráció! A nyeremény a képen látható jutalomfalatok nélkül értendő! A termék nyertese egy másik lejjebb olvasható jutalomfalatot kap a játékhoz!

A Mystique® Dummy „Snack” apportjáték segítségével kutyánkat könnyedén rászoktathatjuk az apport visszahozatalára. A játék külseje nyúlszőrmével van borítva, így a nyúlvadász ösztönökkel megáldott beagle hozzászoktatható a műnyúl “épségben” történő visszahozatalára. A játék belsejében jutalomfalat helyezhető el, amely a kutyának dícséretként adható minden visszahozatal után. Az apportjáték nyertese egy doboz jutalomfalatot is kap a Dummy mellé, lásd alább! A Mystique® Dummy „Snack” megvásárolható: vadaszkutyashop.hu

PLATINUM Natural jutalomfalat
PLATINUM Natural Fit­Sticks Chicken+Rabbit jutalomfalat

A PLATINUM Natural Fit­Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl jutalomfalat akár emberi fogyasztásra is alkalmas, adalékanyagoktól mentes, kiváló minőségű összetevőket tartalmaz. A Platinum Natural jutalomfalatok legalább 76% ­a friss húsból készülnek, csakúgy, mint Platinum Natural a többi termékek. Beigli imádja, ez a kedvence! Biztos a te kutyádnak is ízleni fog! A jutalomfalatot felajánlotta a platinum-­natural.hu

A legtöbb szavazattal megnyerhető nyeremény

I Love Beagle pulcsi
Hímzett “I Love Beagle” kapucnis pulóver bézs színben. Figyelem! A kép illusztráció! A nyeremény Beigli kutya nélkül értendő!

A kenguruzsebes pulcsi egy kapucnis pulóver hímzett “I Love Beagle” felirattal, melynek nem csupán a mellkasán van felirat, hanem kapucniján egy beagle árnykép, vállrészén pedig beagle felirat teszi még melegebbé a pulóver viseletét, hogy a téli séták alkalmával se fázzon a gazdi. A közönségszavazás nyertese egy ilyen, M-es méretű, bézs színű pulóverrel lesz gazdagabb az ilovemydog.hu felajánlásával.

A fődíj a legaranyosabb kép küldőjének

Amőba babzsák kutyafekhely
L-­es méretű Amőba babzsák kutyapárna. Figyelem! A kép illusztráció! A nyeremény a plüssállat nélkül értendő!

A fődíj egy L­es méretű Amőba babzsák kutyapárna (kutyafekhely), amely a legjobb fotó küldőjének kutyáját illeti. A kényelmes babzsák fekhely a legjobb választás a beagle számára. Benne a kutyus kedvére kucorodhat, vagy épp nyújtózhat, az Amőba hozzáformálódik kedvencünk testéhez, így az garantáltan édes álmokat biztosít neki! A fődíjat az amobafotel.hu ajánlotta fel a győztesnek.

Kérjük megosztásoddal mondj te is köszönetet támogatóinknak, hiszen az ő segítségük nélkül nem lenne fotópályázat! Köszönjük szépen!

600x100-gazdikreceptje

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, a nyereményjátékhoz pedig jó szórakozást kívánunk!

Oszd meg! Köszönjük!

One thought on “Ünnepi Beagle Fotópályázat 2014, Felhívás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .