Beagle a kutyapanzióban

A kutyapanzió gondolata azt gondolnánk, nem érint bennünket. Azonban amint jön a meleg idő, sokunknak nincs rá lehetősége, hogy magával vigye kedvencét nyaralni. Ilyenkor a családtagok és ismerősök kerülnek szóba – nem-e tudnak vigyázni örökmozgónkra egy hétre. Itt szeretnénk megerősíteni, hogy a beagle falkakutya, nem szeret egyedül lenni. Egy idegen lakásban nem tudhatjuk, hogy fog viselkedni. Legjobb, ha erre az időre kutya mellé kerül, ami ha nem megoldható a szomszéd, vagy valamelyik rokon segítségével, érdemes elgondolkodni a panzión, mint lehetőségen. Azért itt mégiscsak szakemberek vigyáznak a kutyusra és nincs egyedül. Mindannyian tudjuk, hogy a beagle imádja a kutyatársaságot és a mozgást. Ha attól tartunk, hogy a kutyánkat ketrecbe zárják erre az időre, aggodalomra semmi ok. Rengeteg panzió van ma már, mielőtt leraknánk voksunkat az egyik mellett, érdemes körülnézni és akár személyesen is megtekinteni a helyet, mert árban is nagy különbségek vannak!

Beagle a puha ágyban, Lizy (B00556)

Tüzelő szukát nem mindenhol fogadnak be, vagy legalábbis elkülönítik a többiektől, ezért ha panzióba kell adnunk a kutyát, próbáljuk a nyaralást olyan időpontra tenni, amikor az eb nem tüzel.

Van kutya-napközi is, ami annyit jelent, hogy csak munkaidőben vigyáznak a kutyusra, az estét velünk töltheti. A kutyapanziók közül néhányan vállalják a kutya kiképzését is, ezt is jó tudni…

Oszd meg!
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  

4 thoughts on “Beagle a kutyapanzióban

  1. Kyra sokat van panzióban.Amikor látja,hogy csomagolom a dolgait elveszti a fejét!Nyüszít…persze nem azért mert utálja,hanem imád ott lenni.Eljönnek érte kocsival,már ismeri a kocsit,így mikor megáll már nem is érdeklem.Szóval ebből tudom,jó helyen van.De legelöször nagyon aggódtam.

  2. Ki tud olyan kutya-napkozit ahol kolun vannak kis- es nagy kutyak, ahol nem ketrecben vannak hanem szabadon lehetnek kint es bent is, s ahol felugyelo van veluk. Engem csak nap kozbenre erdekelne. Mindez Budapetsen vagy kornyeken.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .