Újabb talált beagle került vissza otthonába!

2011.01.10. A kutyus hazakerült, hirdetése már nem aktuális.

„Nagyon jó híreim vannak. Vasárnap kora este jelentkezett a tulajdonos ( www.allatok.info -n meglátták a hirdetésemet). Alapos adategyeztetés után 19 órára elvittem a címére a kutyát. „megismerték rögtön egymást”. Rendezett körülményű emberek fogadtak (még a költségeket is megtérítették). Január 4.-én szökött ki a távvezérlésű autó kijárón, legalább is ezt mondták. Tehát igazolódott a gyanúm miszerint napok óta kóborolt. Megkértem őket hogy jobban figyeljenek, de ha módjuk van rá kerítsék le a hátsó kertet, az lenne a legjobb megoldás (mert egy cég is működik az udvarukon), és legalább a nyakörvére feltétlenül tegyenek azonosítót. Továbbá megkértem Őket arra, ha bármi oknál fogva gondot jelent az állat tartása feltétlenül hívjanak fel, segítek. Az én kutyámat-aki sajnos vele született beteg- nem hagyhatjuk egyedül. Az ismeretségi körömben volt-sajnos egy éve elhunyt-egy hölgy akihez bármikor elvihettük megőrzésre akár csak pár órára is, ez óriási segítség volt számunkra. (a kutya jobban viszonyult hozza mint ha egy panzióban hagytam volna) Az ilyen fajta segítség is nagy dolog. Ezt is felajánlottam a tulajdonosoknak. Mivel nagyon összebarátkoztam a kis Beagle-vel, szívesen látom bármikor, mar egy egy perc múlva az elválás után rettentően hiányzott. Ez a kis kutya nagyon megérdemli hogy minden percben figyeljenek rá és szeressék. Nagyon köszönöm az Ön segítségét. Kérem tisztelettel hogy törölje a hirdetésemet!

És minden elismerésem az állatokat szerető, állatokkal foglalkozó embereknek. Elismeréssel és Üdvözlettel: S.A.”

07-17kerulet-02-600

2011.01.07. TALÁLTAM: 2011.01.06-án délelőtt 9-10 óra között, a XVII. kerületben a helikopter lakóparkban az ABC bejáratánál találtam egy 2-3 éves szuka BEAGLE-t, nyakörv volt rajta, név- elérhetőség azonban nem, állatorvos vizsgálta, chipet nem találtunk, jobb válla sérült volt, fázott, kimerült- éhes volt. Befogadtam, ellátást kap. Várom a tulajdonos jelentkezését.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .