Beagle Találkozó Makkosmárián, 2007.04.14. (BC fotói)

2007. április 14. Bajnoka

A 2006. április 15-i makkosmárián megrendezésre kerülő Beagle Találkozóra nagyon sok beagle hozta el gazdáját, olyannyira, hogy a helyszín a legközelebbi találkozóhoz már elképzelhető, hogy  kicsi lesz. Egyébként csodás időt fogtunk ki, a Normafától gyalogoltunk át Beiglivel az erdőn át a helyszínre. Érkezésünkkor még nem volt senki, csak a szervezők, ám a kapuban egy kedves beagle-s WELCOME tábla is üdvözölt minket. Beigli hamar feltalálta magát, már nem félt, mint az első találkozón, de azért néha ránk nézett, nem-e lógtunk meg a buliból.

A beagle  kutyusokat csapatokra osztották, a találkozón ügyességi versenyekre lehetett benevezni. Volt agility verseny, vércsapa verseny, ügyességi játékok, virsli-kereső játék egy kis pancsival egybekötve, tombola, kvíz és végül meglepetés a lufikkal. A rendezvényt támogatta az Acana és a Kiltix. Beigli a zöls csapat tagja volt, végig jól teljesített, a vércsapán is simán végig ment. Emlékbe egy kendőt is kapott, „2007. április 14. BAJNOKA” felirattal.

Beagle Találkozó fotók

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .