Cser-háti Vadóc Luis (Régisz) bemutatkozik

„Regis egy igen nyugodt kutyus. Lehet, hogy a kutyaiskola teszi, lehet, hogy ilyen a természete. Ettől függetlenül azért nagyon szeret szaladgálni a mezőn, szimatolni, ásni, kutatni, illetve más kutyusokat inzultálni. Otthon leginkább a gazdikkal kíván lenni, játszani, bújócskázni, küzdeni, apportírozni, hasat vakartatni. A kutyaiskolában mindenkit feledve a legnagyobb termetű, legmarconább kutyákra ugrál fel.

Harapdálni nem szokta kutya-barátait, inkább birkózó típus. Szociális ’megmozdulásai’ alapján, jó apuka lenne. Szépen tanul, tud ülni, állni, feküdni – az esetek túlnyomó részében. Az igazodás még nem nagyon megy. A gazdikat imádja, és az érzés persze kölcsönös. Bár van kertje és szép kinti háza, télen inkább bent alszik, igazából a közösségi szellem miatt, és mert bölcsen távol tartja fogait a gazdik dolgaitól. Regis igazi családtag, kutya kategóriában.”

Cser-háti Vadóc Luis – Régisz vagyis @regis 2006.07.10-én született tricolor kan beagle, gazdája Attila 2007.02.11-én regisztrálta őt hozzánk.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .