Dundus és Picur első sétája és jutalom ajándékai :)

Na a lányoknak megvolt ma az első sétájuk. Borzalom! :( Minden kapualjban, ahol kutya volt, óriási vonyítás, morgás, az utcán közlekedő kutyákról, na és cicákról nem is beszélve. ;) Dundus annyira húzott, hogy le kellett cserélnem a nyakörvet hámra. Picur viszont szépen jött mellettem. Ebből is látszik, mennyire különbözőek, mint ahogy két egyforma ember sincs. Azért reménykedem, lesz ez még jobb is. :) Biztatásként máris kaptak mindketten ajándékot, amiknek annyira örültek, hogy Dundus rögtön beszaladt velük a nagy bokor alá. Persze Picur is követte, a nővére mindig beleviszi a rosszba, de ő legalább jött, ha hívtam. :) Dundusnak viszont addig könyörögtem, jöjjön ki, míg besötétedett. :D Dundus volt a rossz kislány ismét, Picur meg a mintagyerek. <3 :) @mogwen
1. kép: Első séta után. <3

DSC_0034 m

2. kép: Ismerkedés a jutalom ajándékokkal. :)

DSC_0058 m
3. kép: Mindenki megtalálta a neki tetsző ajándék játékot. :)

DSC_0035 m


Küldd be TE is kutyád akár hétköznapi történetét, – legyen az vidám, szomorú vagy tanulságos – és megosztjuk weboldalunkon. Képes leírásaitokat a beaglekepek kukac gmail.com -ra várjuk vagy a Gazdik Küldék-ben.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .