Beagle találkozó Makkosmárián

2007.03.27. Beagle Találkozó, Makkosmária

III. BEAGLE-CLUB BEAGLE TALÁLKOZÓ

2007. Április.14.

Kedves Beagle Barát! Szeretettel várunk a III. Beagle-Club Beagle Találkozóra!

A találkozó helyszíne: Budakeszi – Makkosmária ( Térkép )

Gyülekezés: a makkosi templom előtt, 11 órakor (innen pár perces séta még)

Jelentkezés: beagletalalkozo kukac freemail.hu

Kérünk, írd meg, hány kutyát (nevük) hozol, hányan jöttök vele ill. vészhelyzet esetére egy mobiltelefon számot.

Program:

 • 11 óra és dél között regisztráció, ismerkedés
 • 12 órától vetélkedő: ügyességi verseny és totó (kb.14 óráig)
 • 14 órától az eredményhirdetésig szabad program, fényképezkedés
 • 15 órakor eredményhirdetés, TOMBOLASORSOLÁS, utána MEGLEPETÉS!

Továbbiak:

 • A sorsolásig folyamatosan kapható tombola Annánál 300 ft/db!
 • A fényképezés során lehetőségetek nyílik portré vagy családi képet készíttetni kedvencetekről, majd később a számítógépes utómunka után a választott képből rendelni is tudtok.
 • A süti versenyre a regisztrációkor lehet jelentkezni a süti nevével és készítőjével, esetleg a jelentkezéskor már lehet jelezni e-mailban, ha részt vennél.
 • A tombola és a csokidoboz nyereségét szeretnénk a Beagle Mentésre áldozni, ezért kérlek egyetek annyi csokit amennyi belétek fér, és vegyetek tombolát!!!!!!!
 • Tekintettel arra, hogy nemrégiben Olivér klubtársunk távozott közülünk, rá emlékezve kérlek viselj ezen a találkozón valamit, ami őrá emlékeztethet, valamit ami bicoloros, pl. valamilyen Snoopys ruhadarabot, kiegészítőt!
 • Végül, de nem utolsó sorban néhány jó tanács ill. kérés, annak érdekében, hogy a találkozó „eseménymentes” legyen, és mi se zavarjunk senkit: A gyülekezőhelyre, kérlek, rövid pórázon érkezzetek, hiszen a templom és környéke kedvelt turistalátványosság, ill. a templomba érkeznek helyiek, ne zavarjuk őket!
 • Ha úgy ítéled meg, hogy kedvenced pórázon türelmetlen a többi kutyával, nyugodtan sétálj fel egyedül a találkozó helyszínére, eligazítanak az útjelző táblák, és ott elengedheted a kertben.
 • A kertünk elméletileg szökésbiztos, ezt folyamatosan ellenőrizzük, javítgatjuk, de egy beagle nem ismer lehetetlent; mindenki tartsa fél szemét a kutyáján, és ha véletlenül kibújik, ne essen kétségbe, hanem szóljon valamelyik szervezőnek, elsősorban Szabinak, segítünk visszacsalogatni.
 • Legyen mindenkinek a kutya kedvenc jutalomfalatkájából bőven! Ha más kutyának is szeretnél adni belőle, kérlek, NE dobd be közéjük, mert összeveszhetnek rajta, erre légyszíves figyelmeztesd a veled érkező kisgyermeket is!
 • Ha a kutyák összemordulnak, esetleg birkóznak, nem kell feltétlenül közéjük állni, falkakutyák lévén óhatatlanul lejátsszák, hogy kinek hol a helye, ez természetes.

Mindenkinek jó szórakozást kívánnak a szervezők:
Anna, Szabi, kanga

A helyszín megközelítése:

 1. Tömegközlekedéssel: 22-es busszal a Moszkva térről, az utolsó előtti, Erdő utca nevű megállóban kell leszállni,( az utazás kb. 20 percet vesz igénybe, az Erkel Ferenc utcai megálló után már nem érvényes a budapesti bérlet!), innen az Erdő utcán, majd tovább a Makkosi úton közelíthető meg a templom (ez tempótól függően még 15-20 perces séta).
 2. Tömegközlekedéssel és turistaúton (csak kalandvágyóknak :): 21-es busszal a Moszkva tér/Várfok utcából a Normafáig (menetidő kb.20p), majd innen a zöld kereszt jelzésű turistaúton a templomig (kb.30-45p).
 3. Autóval: Budapest felől a Budakeszi úton, majd onnan annak folytatásaként a Fő utcán, a 2. lámpás kereszteződés után (balra egy templom látható), a következő utcán balra fel (Erdő utca), ez a Napsugár utcában, majd a Makkosi útban folytatódik, ezen végig a templomig. Parkolási lehetőség itt a templomnál az út jobb oldalán kialakított parkolóban. Vigyázat, a Makkosi út sajnos rendkívül rossz minőségű, egy szakaszon elkerülhető a vele párhuzamosan futó Gerinc úton. Az M0-ás felől érkezve az 1-es útra rátérve, onnan a Budapark (OBI, Metro, MOL kút) körforgalom után balra a síneken áthajtani (a MPL központnál), ezen az úton végig Budakesziig, majd a végén jobbra fordulva a 2. utca az Erdő utca, onnan u.a. Az M1-esen Budapest felől a 14-es kijáratnál kihajtani, aztán balra a Budapark felé, onnan u.a., mint az előző.
Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .