Tippek és hasznos tanácsok a holnapi beagle találkozóhoz

Sokan vártuk a pillanatot, hogy újra „összeereszthessük” beagle kutyáinkat. Rengetegen érdeklődtetek a budapesti, vagy Pest közeli találkozó kapcsán is. Holnap végre eljön a nagy nap, és a hűvösvölgyi erdő a beagle hangoktól fog visszhangozni!

Előtte azonban szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány apró, de annál fontosabb, ill. hasznosabb teendőre, amit indulás előtt érdemes megfogadni.

Beagle találkozó

Kérünk mindenkit, hogy a túra ideje alatt ne szemeteljen, és ne hangoskodjon, hogy maradjunk meg kulturált kutyatartóként a járókelők emlékezetében! Legyünk büszkék magunkra és beaglejeinkre! A szervezőknek ezúton is köszönjük, hogy 2013-ban lehetővé tették a „beagle társadalom” budapesti találkozását!


A találkozóról készült fényképeket és beszámolóitokat a „beagle képek” alatti KÉPFELTÖLTÉS menüpontban lehet feltölteni, a videókat pedig az alábbi címen várjuk: info kukac beagle-club pont hu


Várjuk fényképeiteket, beszámolóitokat, mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

A beagle találkozón való részvétel feltételei:

 • Minden résztvevő elolvasta és elfogadja a Beagle találkozó szabályzatban írtakat.
 • Tüzelő szuka nem vehet részt a túrán!
 • Oltási könyv kötelező, kutyabiléta ajánlott a találkozóra!!!
 • Nyakörv, póráz és szájkosár legyen nálunk!
 • Csak jól szocializált, társasághoz szokott kutyák vehetnek részt a túrán!

Hasznos tanácsok a beagle gazdiknak a holnapi találkozóra:

 • Bár tudomásunk szerint nincs kullancs-szezon, de ne feledkezzünk meg a kullancs és bolha elleni védekezésről!
 • Hűvösvölgyben néhány fokkal hűvösebb az idő, de a túra közben várhatóan bemelegedünk, ezért öltözzünk rétegesen!
 • Legyen nálunk elegendő friss víz és élelem a kutyának és magunknak is!
 • A túra ideje alatt folyamatosan figyeljünk egymásra, ha valaki lemarad, jelezzük egymásnak!
 • NE győzzünk meg senkit, ha nem akarja elengedni a kutyát, minden kutya más, a gazdi tudja a legjobban, hogy az ő kutyája milyen!
 • Mielőtt uzsonnánkat, és a kedvencünknek vitt ételt elővesszük, legyünk körültekintőek, nehogy a kutyák összekapjanak a finom falatokon! Sose dobjunk be a kutyák közé jutalomfalatot!
 • Óvjuk a környezetünket, ne szemeteljünk!
 • A fényképezőgép akkumulátorát töltsük fel időben, a memóriakártyákat ürítsük ki az esemény megkezdése előtt!
 • Telefonjainkat szintén töltsük fel időben, szükség esetére!
 • Kérjük, hozzon magával mindenki kutyagumi gyűjtő zacskót, a kutyapiszok összeszedése a gazdik feladata!

A Gyermekvasút Hűvösvölgy állomás megközelítése:

Tömegközlekedéssel:

Az állomás a Széll Kálmán tér (Moszkva tér) felől a 61-es villamossal közelíthető meg. A villamosról a Hűvösvölgy végállomáson kell leszállni, onnan egy hosszú lépcsőn át érhető el a találkozópont: a Hűvösvölgyi Gyermekvasút megállóhely.

Autóval:

„Az állomás gépkocsival a Széll Kálmán tértől (Moszkva tér) a Szilágyi Erzsébet fasor – Hűvösvölgyi út útvonalon haladva érhető el. A villamos- és autóbusz-végállomás után közvetlenül balra kell kanyarodni, majd ismét balra kell fordulni. Az állomás közelében – a villamos- és autóbusz-végállomás mellett – őrzött (P+R) parkoló található.” Forrás: gyermekvasut.hu

Figyelem!

Adataink tájékoztató jellegűek! Kérjük, amennyiben részt kívánsz venni a rendezvényen, érdeklődj a szervezők által megadott elérhetőségeken az esetleges változások miatt! A Beagle Club Online nem vállal felelősséget a rendezvényhez kötődő semmilyen helyszín, időpont, program, vagy egyéb változásért, annak elmaradásáért, az esetleges elírások miatt bekövetkező károkért!

Továbbá nem vállalunk felelősséget a rendezvényen történő esetleges balesetekért, károkért. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .