VI. Russell Terrier és Beagle közös túra!

13-6tura-kiralyretA Russell Terrier és Beagle túra csapat szervezésében, megrendezésre kerül a VI. Russell Terrier és Beagle közös túra!

Időpont: 2011. február 5. (szombat) 10.00 óra

Találkozó pont: Börzsöny – Királyrét (Fatornyos fogadó parkolója)

A túra időpontja erősen időjárás függő! Így mielőtt útnak indulnátok, mindenképpen nézzétek a http://jrtt.blog.hu oldalt!

Szeretettel várunk minden Jack és Parson Russell Terriert, Beaglet és „lakótársaikat”, kutya tesókat, barátokat!! (Legyen bármilyen fajta…) :) Ám nyomatékosan kérjük, hogy a tüzelő szukák maradjanak otthon!!! Kérünk mindenkit, hogy csak jól szocializált, lehetőleg kutya társasághoz szokott kutyákat hozzon! Elkerülve az esetleges összetűzéseket, dominancia harcokat…

Hozzatok meleg ruhát, elemózsiát, vizet és jutifalatot… És szerintem most sem árt a kutyikat kullancs ellen kezelni!!!

Hagyományainktól eltérően, most csak az agytornát és a közönség szavazást tartjuk meg, amiért díjakat osztunk. Természetesen támogatóink jóvoltából!

Ezen felül tombolát tartunk! Sok kisebb játék, rágcsa, jutifalat és néhány nagyobb „nyeremény” kerül kisorsolásra. :) A tombolán befolyt pénzösszeget pedig a következő – szülinapi – túránkra fordítjuk, valamint igyekszünk a fajtamentőket segíteni…

(A tombolához Bárki felajánlását is szívesen vesszük. Azaz, ha van otthon megunt, ám alig használt játék, elfekvőben lévő bármi, ami másnak hasznos lehet… Akkor hozzátok!)

Részvételi szándékot mindenképpen előre jelezzétek: (milu75 [kukac] citromail.hu) !

Annak érdekében, hogy kapjunk egy képet a résztvevőkről, kérek mindenkit, hogy a következő adatokat küldje mail-ben:

  • Kutya: Neve, Neme, fajtája, Kora (szülinap)
  • Gazdi: Neve, Elérhetősége (telefonszám)

A túra útvonala, a Börzsöny – Királyréti 7km-es „kör” lesz. Az útvonal könnyen járható, egyáltalán nem megerőltető. Ám talán ismét hóban túrázunk majd…

Bízom benne, hogy szokásunkhoz híven, megint egy nagyon jó hangulatú túrát biztosítunk a résztvevőknek… ;)

Túrára fel!

FIGYELEM! Adataink tájékoztató jellegű-ek! Kérjük, amennyiben részt kívánsz venni a rendezvényen, kövesd figyelemmel a rendez-vény hivatalos weboldalát, il-letve érdeklődj a szervezők által megadott elérhetősége-ken az esetleges változások miatt! A Beagle Club Online nem vállal felelősséget a ren-dezvényhez kötödő semmilyen helyszín, időpont, program, vagy egyéb változásért!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .