XIV. Triflavadász verseny

Triflavadász beagleSzilvásvárad, 2011. október 8.

A Lovas Étterem és a Szilvásváradi Szarvasgombász Egyesület 2011. október 8-án rendezi 13 éves hagyományra visszatekintő, 14-ik Triflavadász-kutya Versenyét.

A verseny színhelye: Szilvásvárad, Szalajka-völgy. Találkozó 10.00 órakor a Lovas étterem előtti parkolóban. Az étterem reggelivel várja a versenyzőket.

Nevezés: vasidog.simon@gmail.com e-mailen, vagy a 06 70 3 777 222 telefonon Vasteleky-Einbeck Péternél

Nevezési határidő: 2011.október 1. Határidő utáni nevezést a pályatelepítés miatt csak esetleges visszalépés esetén tudunk elfogadni.

Nevezési díj: kutyánként 4000.-Ft, amely a helyszínen a verseny előtt fizetendő

Program:

  • 10.00 órától regisztráció, pálya-sorsolás, nevezési díj befizetése, reggelizgetés
  • 10.40. indulás a Szalajka-völgybe erdei vasúttal
  • 11.00. verseny kezdete
  • 14.00. verseny befejezése
  • 14.30. eredményhirdetés a Lovas Étteremben
  • 15.00.-tól gasztronómiai élvezetek kifulladásig (fakultatív)

A verseny menete: kb. 30×30 m-es területen 5 db elrejtett szarvasgombát kell megtalálni 10 percen belül. A győztes az a kutya – és gazdája – „aki” a legrövidebb idő alatt a legtöbb gombát megtalálja.

Díjazás: Serleg az első három helyezettnek, külön díj a közönség által legszimpatikusabbnak választott kutyának és egyéb meglepetések.

További információ Vasteleky-Einbeck Pétertől a fenti elérhetőségen illetve a kapcsolódó programokról Gál Gábortól a lovasetterem@t-online.hu e-mail címen kérhető.

Triflász szerencsét kívánva

Vasteleky-Einbeck Péter

Figyelem! Adataink tájékoztató jellegű-ek! Kérjük, amennyiben részt kívánsz venni a rendezvényen, kövesd figyelemmel a rendezvény hivatalos weboldalát, il-letve érdeklődj a szervezők által megadott elérhetősége-ken az esetleges változások miatt! A Beagle Club Online nem vállal felelősséget a ren-dezvényhez kötödő semmilyen helyszín, időpont, program, vagy egyéb változásért!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .