5 bizonyíték, hogy a beagle szuperképességekkel rendelkezik

A természet egy csoda. A hörcsög tele tudja pakolni a pofazacskóját élelemmel. A kengurunak zsebe van. A kaméleonok pedig megváltoztatják a színüket, mint sok más rejtőzködő életmódot folytató állat. A beagle különleges képessége például, hogy képes elbújni jól látható helyre!

Beagle elbújik

De a beagle nem éri be ennyivel! Egyedül a beagle képes viccet csinálni a műtét utáni kutyagallérból. A beagle felismerte, hogy a kutyagallér remek segítség az étkezésben, hiszen ha lepotyogna a morzsa, nem a hangya lesz a gyorsabb!

Beagle és a kutya gallér

A beagle szükség esetén alakot is képes változtatni. Az 1989-es „Drágám a kölykök összementek” c. film óta nem láttunk ilyet!

Beagle kicsiben

A beagle remek gazdálkodó! A csontot rendre elülteti a kertben, hogy azok később bő termést (húst) hozzanak. Az ott az orra hegyén nem piszok, hanem kemény, áldozatos munka eredménye!

Beagle orr

Nagy hiba lenne mondjuk egy kecskére rábízni a káposztát, de a beagle-re bármikor számíthatsz, ha két percig ki kell szaladnod a konyhából. Megbízhatsz benne, hiszen egész biztos, hogy a jelenlétében nem fordulhat elő, hogy a csirke meglépjen a sütőből!

Beagle és a sütő


Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .