Beagle Camping – mert a Foltosokkal együtt lenni jó!

Történt egyszer, hogy néhány lelkes ember elhatározta, megszervez egy találkozót a beagle kutyáknak és a gazdiknak. Hamar kialakult egy három napos, jótékony célú rendezvény terve. Ez lett a Beagle Camping – a Fajtamentés támogatásáért. Ha már név van, legyen logó is! A logóval ellátott ajándéktárgyakért cserébe felajánlott adományok jótékony céllal a Beagle Fajtamentést támogatják. Póló, kendő a kutyáknak, hűtőmágnes és autómatrica készült, Beagle Camping logóval.
A Beagle Gazdik Társasága elnevezésű Facebook csoport 5660 taggal büszkélkedhet, így reméltük, hogy sok résztvevőt vonz majd az 1. Beagle Camping rendezvény, amelyre június 30-tól július 2-ig került sor.
Örömmel mondhatjuk, fantasztikus három nap volt!!!

Beagle Camping
Beagle Camping

A visszajelzések alapján minden kutya és minden gazdi nagyon jól szórakozott a tartalmas programokon. Még a kicsit esős időjárás sem szegte kedvét senkinek. Eljött Brigi, a motoros beagle, és a gazdája, aki élménybeszámolót tartott és rengeteg fényképet mutatott a közös utakról. Stand up comedy, Beagle Olimpia, csak néhány, az érdekes és szórakoztató programok közül. A rendezvényt neves cégek is támogatták, ennek köszönhetően értékes ajándékok várták a különböző versenyek nyerteseit. Ingyenes kutyakozmetika állt a vendégek rendelkezésére.
A legnépszerűbb program talán a felügyelt kutyafuttató volt, ahol biztonságos és oktatók által felügyelt körülmények között játszhattak, szaladgálhattak a kutyák. A beagle fajta békés jellemét mutatja, hogy a három nap alatt egyetlen konfliktus sem volt a kutyák között a futtatóban.

Beagle Camping Repeta

A rendezvény sikerén felbuzdulva elhatároztuk, hogy hagyományt teremtünk – ezentúl minden évben megrendezésre kerül a Beagle Camping. Sőt, ebben az évben lesz egy kis ráadás is, a Beagle Camping Repeta.

Ez egy egy napos találkozó lesz, a helyszín Kisoroszi. Időpontja pedig 2017. augusztus 27.
Ha szeretnéd átélni a közös kutyázás élményét, és együtt látni sok sok beagle-t, akkor látogass el a Beagle Camping Repetára! https://www.facebook.com/events/333907867030101/
A program és a tudnivalók az esemény oldalán, illetve a Beagle Camping Facebook oldalán https://www.facebook.com/beaglecamping/ találhatók.
Érdeklődni lehet még a beaglecamping@gmail.com email címen is.

Beszéljenek tovább a képek, amik az 1.Beagle Campingen készültek

Oszd meg! Köszönjük!