Beagle falka figyelem! Minden gazdira szükségünk van!

Minden beagle gazdi tudja, hogy a jelenlegi helyzetben milyen sokat jelent négylábú társunk, a beagle. Az antenna farkú, bársonyos tapintású kedvencünk, aki mindig valami rosszban sántikál, mindig borsot tör az orrunk alá, de mi megingathatatlanul szeretjük őt. Most különösen megmagyarázhatatlan az a megnyugvás, amit rosszcsontunk közelsége jelent: amikor már minden és mindenki ellenünk fordult, ott van csupaszív kedvencünk, akinek önzetlen szeretetéhez nem kellenek a szavak…

A beagle nem ítélkezik feletted sem a politikai, vagy vallási nézeted, sem bármilyen egyéb véleményed miatt. Nem veszekedik veled a helyesírási hibák okán, nem beszél csúnyán, ugyanakkor bármikor örömmel kucorodik az öledbe, hogy álomra hajtsa a kis fejét. Jól érti az ember nyelvét, könnyen megérteti magát. Valahogy így:

Jelenet az Ultrakopó c. filmből. Iratkozz fel a Beagle Club Online YouTube csatornánkra!

Persze a beagle bármennyire is cuki, amikor csücsörít a szájával, valójában a szemeivel beszél. Sőt, a beagle titokban Csizmás kandúr szemekkel rendelkezik, amiket előre megfontolt szándékkal sosem fél használni! Valójában semmi szüksége a szavakra, hiszen mi, beagle gazdik minden rezzenését figyeljük.

Talán kevesen tudják, de a Beagle Club Online a kétezres évek elején indult Beigli kutya naplójaként. Miután Beigli tudomására jutott, hogy saját weboldala van, úgy foglalt helyet a főnöki székben, hogy észre sem vettük. Lassan két évtizede, hogy a weboldal működik, de a Főnök már nincs velünk. Erre nincsenek szavak…

Mi megtörtünk, de a Beagle Club Online töretlenül működött. A weboldal működtetéséhez rengeteg feladatot láttunk el, amire Beigli kutyánk tanított meg minket. Ilyen többek között a weboldal frissítése és karbantartása, a szövegírás, a közösségi média kezelése, de főleg háttérmunkák. Offline munka téren sem ültünk a babérjainkon: még a kutyachip megjelenése előtt bevezettük a Beagle Club kutyabilétát, támogattuk a beagle találkozókat, míg végül a BC kutyás közösségből egy beagle fajtamentő egyesület (Beagle-ért Közhasznú Egyesület) nőtte ki magát.

Közben telt-múlt az idő, és még mindig fáj. Nem könnyű egy weboldalt és a hozzá tartozó közösségi oldalakat úgy működtetni, hogy egy ilyen óriási űr tartozik hozzá, miközben nap mint nap jönnek az aranyosabbnál aranyosabb képek és leírások. Nálunk már üres a ház, üres a kert. Már nem kell rászólnunk Beiglire, hogy ne ugorjon fel az ágyra és már nem bújik az ölünkbe, hogy fent maradhasson. Mégis kitartunk, mert szeretjük csinálni. A jelenlegi helyzet azonban sajnos ránk is kivetette hálóját, ezért szükségünk van a Beagle Club Online óriási falkájára, minden egyes beagle gazdi segítségére!

Káró Adrienn vagyok, a weboldal tulajdonosa és főszerkesztője. Annak idején rengeteg kutyás emberrel álltam kapcsolatban, én készítettem el többek között a Beagle-ért Közhasznú Egyesület egykori (első) weboldalát is. Kutyás webshopoknak bannereket, rendezvényeknek plakátokat terveztem és még sorolhatnám. Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok, az oldalon, amit jelenleg olvasol számos munkámmal találkozhattál már. Nem adományt szeretnénk hanem munkát, ezért kérlek, ha elégedett vagy a Beagle Club Online weboldallal, oszd meg személyes weboldalamat ismerőseiddel, a közösségi médiában, vagy bárhol, ahol úgy érzed szükség lehet a fent említett munkák valamelyikére:

Személyes weboldalam:
lulaki.hu

Hálásan köszönjük a segítségedet!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .