Beagle Halloween 2013

Kedves beagle bűvölők!

Holnap újra Halloween. Ebből az alkalomból ismét várjuk borzasztó fejet vágó (vicsorgó, tüsszentő, fintorgó, stb.) beagle kutyáitokról, esetleg a beagle-vel valamilyen formában összefüggésbe hozható, faragott tökről készült fényképeiteket e-mailben. (Így kell tököt faragni: Halloween tökfaragás). Tavaly került sor az első Beagle Halloween játékra, melynek az volt a célja, hogy egy meghatározott témakörben beagle kutyáitok fényképeiből egy Facebook fejlécet készítettünk.

Egy ugyanilyen képet szeretnénk idén is elkészíteni, a kész mozaikkép ugyanúgy Facebook oldalunk fejlécébe fog kerülni egy kis időre. Várjuk tehát idén is a grimaszoló beagle képeket e-mailben, az email tárgya legyen: BEAGLE HALLOWEEN 2013, az email tartalmazza a kutyus regisztrált azonosítóját. (Csupa kisbetűs, ékezet nélküli, @-al kezdődő felhasználónevedet.)

A tavalyi HALLOWEEN képet itt találjátok: Grimaszos képek – Facebook borítókép játék, valamint Facebook oldalunk fejlécét is lecseréltük a felhívásra küldött képekből összeállított borítóképre.

Várjuk a tündéri, nyomi-pofi BEAGLE HALLOWEEN képeket, továbbá várjuk videóitokat is a BEAGLE HALLOWEEN képek készítéséről!

A beküldött videókat felrakjuk a YouTube csatornánkra.

Beagles tök - Beagle Halloween

A káosz elkerülése végett FONTOS, hogy csak az e-mailben küldött képeket és videókat fogadjuk el! Ebben a játékban nincs nyeremény, a cél mindannyiunk szórakoztatása.

Képküldésre, videóküldésre fel! :)

E-mail címünk:
beaglekepek kukac gmail pont com

Beküldési határidő:
2013. november 8. 12:00.

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .