Beagle Love Selfie: Csináld meg te is!

A tavasz a kutyák évszaka! Ilyenkor végre kimozdulhatunk, és az áprilisi időjáráshoz hasonló, bolondos beagle kutyusunkra is végre több időt áldozhatunk! Kirándulásokban, túrákban és különböző kutyás programokban vehetünk részt! Ennek fényében és mert az ehhez hasonló beagle mosolyt kereső játékunk elég népszerű volt, szeretnénk ismét egy kis játékra invitálni titeket, amellyel a kutyáinkkal való törődésre kívánjuk felhívni a figyelmet!

A játék neve: „Beagle Love Selfie” (#BeagleLoveSelfie). A játék menete a következő: formálj szívet a kezedből a kutyád orra köré úgy, hogy a tenyereid szembenéznek egymással és az ujjaidat behajlítva azok szív formát alkossanak! Kérj segítséget a rokonoktól, vagy barátoktól, hogy segítsenek lefényképezni a „Beagle Love Selfie” -det és a képet töltsd fel nekünk!

A kézből formált szív a szeretet szimbóluma. Akkor használjuk, amikor valakivel tudatni akarjuk, hogy kedveljük. Tudassuk hát az egész világgal, hogy szeretjük a kutyánkat! Készítsd el te is saját selfie fotód a kutyádról! A többiek Selfie fotóit egy kicsivel lejjebb görgetve láthatod! Várjuk a képeket!

Fontos! Ha a kutyádnak nincs kedve a játékhoz, ne erőltesd! Később próbáld meg vele újra elkészíteni a fotót!

Ha szeretnéd saját kutyád is a fenti képek között látni, küldd el nekünk e-mailben saját kutyusodról készített „Beagle Love Selfie” fotódat! Email címünk: beaglekepek után írandó: @gmail.com

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .