Börbi hazakerült!

„Keressük az április 27-én otthonról elkóborolt egyéves, kedves, vidám tricolor beagle fajtájú, szuka kiskutyánkat. Ismertető jele: három színű: feje, füle zsemlebarna, háta fekete, farán egy kis fehér háromszög látható. Hasa, farka, alsó lábai fehérek. Nyakörv, lakcím, név nem található rajta. Nagyon hiányzik, visszavárjuk!”

Börbi beagle kutya
Börbi

„Örömmel tudatjuk, hogy Önöknek köszönhetően visszakaptuk Börbi (ápr. 27-én elveszett ) kiskutyánkat. Egy kedves fiatalember, aki a XV. ker-ben dolgozik, elvitte Tökölre a barátnőjéhez. Egy másik idősebb, nagyobb szuka kutya mellé befogadták. Véres volt a kutyusunk szeme, ezért a befogadó „gazdi” megnézte a beagle honlapot, amikor a kis fehér háromszögről ismerte fel. Május 4-én mehettünk a kiskutyánkért. Lehet, hogy a kaland egy kicsit fegyelmezettebbé tette?- mivel sokkal nyugodtabb, mint korábban. Köszönöm, hogy szorítottak nekünk, és főleg azt, hogy a hirdetés megjelenhetett a lapjukban. Köszönettel: B.né”

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .