Büszkeségünk a könyvborítón

Egyik büszkeségünk; Babó többször is szerepelt már különböző kiadványokban, eljött hát az ideje, hogy könyvborítón is megmutassa magát. Az érdem Babó mellett HakapEsztié is (gazdi), aki a borítón ékeskedő fotót készítette. Tollár Eszter tehetségével és munkáival biztosan fogunk még találkozni a jövőben, hiszen többek között a Beagle Club pólón is az általa készített fotó látható.

„A fénykép 2005. őszén készült, egy hatalmas nyúlvadász-séta után. Az ilyen sétákat kutyáink kedvéért szervezzük, de nekünk, embereknek is maradandó élmény, amikor vadon élő nyulakat látunk. Nem is beszélve a gyerekekről! A képen Donáczi Marci és Emese ölelgeti Babót. A két kis „csibész” Lulu gazdái, aki Babó első almából való. A fotó születésekor az ő kutyájuk is ott volt a környéken, de sajnos nem örökölte anyja „hyper-nyugodt” természetét, így a gyerekek kénytelenek voltak beérni Babóval. Persze őt is imádják, hiszen miatta választotta a Donáczi család a beagle fajtát. Saját bevallásuk szerint nem bánták meg, bár az utóbbi időben egyre nagyobb intenzitással kapja el a vadászösztön, előfordult, hogy 1 órát is vártak, amire hajlandó meghallani a hívó szót. (Aki ezt a fajtát választja, mindenképpen számolnia kell a beagle ezen a rossz tulajdonságával. Fontos, hogy mindig legyen a nyakában a gazdi elérhetősége!)”

HakapEszti
Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .