Chuck otthonra lelt

Sziasztok!! 2007.07.03-án hoztak el a kísérleti laborból, a nevem Chuck 6 éves vagyok és sok szörnyűségen mentem keresztül! Nagyon féltem amikor két idegen ölbe vett és betett egy autóba, remegtem mint a kocsonya nem tudtam elképzelni hogy hova visznek és mit akarnak tőlem.

Chuck beagle kutya

Egyszercsak megérkeztem mostani otthonomba, nagyon megijedtem a rengeteg idegen szagtól, és a környezettől és elbújtam a pálmafa alá, ezek meg csak idegen szavakat mondogattak nekem, azt sem tudtam mit akarnak tőlem, félelmemben mindent összepisiltem meg kakiltam nekik, de nem kaptam ki érte.

Másnap rátettek a nyakamra valamit és azt akarták hogy menjek utánuk, de én nem tettem egy lépést sem, mire megint ölbe vettek és levittek engem az utcára, ez volt az első sétám. Másnap meg bele akartak tenni a vízbe, de én nem engedtem, aztán jöttek és jó alaposan kikefélték a szőrömet ez nagyon tetszett, leápolták a sebeimet, kitisztították a fülemet meggyógyították a szememet, mostmár imádom őket mindenhova elkísérem a gazdimat, ja és van saját ágyam, de a gazdihoz is felmehetek aludni.

Szára tápot nem szeretem csak a házi-kosztot és a konzervet és imádom a sajtot. Sok játékom van, de ami csipog az szeretem a legjobban. Remélem labortársaim is szerető gazdira találtak.

Üdvözlök mindenkit!
CHUCK

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .