Facebook Borítókép Játék

Beigli lihegÚj fényképes játékot indítunk a beagle gazdiknak! Ez most nem nyereményért megy, hanem mindannyiunk szórakoztatására. Időközönként feldobunk egy témát, amelyben beagle képeket várunk regisztrált felhasználóinktól. A képeket oldalunkon kellene feltölteni a szokásos módon, annyi különbséggel, hogy a kép címénél jelezni kell, hogy a képet a játékhoz szánjátok. A képet Facebook oldalunkra is fel lehet tölteni, de ez esetben kérjük, a feltöltést követően jelöljétek be rajta a Beagle Club Online FACEBOOK OLDALT, amelynek címe:

https://www.facebook.com/beagleclubhu
A pontos megjelölés nagyon fontos!

A két lehetőség közül bármely feltöltési megoldást választjátok, kérjük, a kép feltöltésekor a kép címében jelöljétek 1. a kutyus regisztrált azonosítóját (csupa kisbetűs, ékezet nélküli, regisztrációkor megadott név) és 2. az alábbi jeligét: Borítókép játék. A képeket meghatározott ideig gyűjtjük, majd a kapott képekből egy Facebook borítóképet állítunk össze, melyre lecseréljük az akkori borítóképünket.

Az első téma ebben a nagy melegben:
Az én beaglem így liheg
A képek küldésének határideje:
2012.07.09.

A játék érdekességének megőrzése miatt csak a témába illő képeket fogadjuk el, illetve használjuk fel a borítóképhez! Mindenkitől csak egy képet fogadunk el, kérjük, csak egyszer és csak egyik helyre töltsd fel a képet! Figyelem! Ha a kutyád épp nem liheg, amikor próbálkozol, próbálj meg később képet készíteni! Semmit ne erőltess a kutyádra!!! Amennyiben a küldött képet száma nagyon eltérne a vártaknál, a megadott határidőt módosítanunk kell, de abban az esetben értesítünk majd benneteket!

Az alábbiakban hozzászólásoddal lehet tippelni, mennyi kép érkezig a megadott határidőig! …egyébként pedig: ugye mindenki felügyeli és cseréli a beagle ivóvízét, azonkívül biztosít egy hűvösebb, (árnyékos) helyet kedvencének ebben a nagy melegben?!

Várjuk a képeket, jó szórakozást kívánunk! :)

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .