Fido beagle – „Kanizsa kedvence”

„Nagykanizsán élünk, ahol a LISZI (lakóközösségi információs és szolgáltató iroda) Nagykanizsa megrendezte a „Kanizsa kedvence” szépségversenyt. A verseny június elején kezdődött a neten. A szavazás július 10 -ig tartott, ahol minden kategória első 10 legtöbb szavazatot gyűjtő kedvence bekerült az „élő showba”.(cica, kutya, egzotikus, -és egyéb kisállat kategória indult)

Fido-beagle_kutya-kanizsa-kedvence-04

A show keretein belül egy 5 főből álló szakmai zsűri bírálta a kisállatokat. Állatorvosok, a menhelyünk jogásza,- sajtósa, az állatpatika vezetője, valamint az alpolgármester pontozták a kedvenceket.

Fido-beagle_kutya-kanizsa-kedvence-05

Fido nagyon jól szerepelt, hősiesen tűrte a meleget a nyüzsgést a zsivalyt. Nagyon örülök ,hogy egy kopó nyerhette meg a szépségversenyt, maga mögött hagyva a legdivatosabb kutyafajtákat. A mezőnyben volt még 2 beagle, uszkár, bichon bolognese, dobermann, labrador, spicc ,foxi. A két utóbbi is dobogós lett. Szóval büszke vagyok a kiskutyámra.” Győrfi Éva gazdi

Ez úton is GRATULÁLUNK Fidonak és gazdájának, a nem mindennapi eredményhez!

 Várjuk hasonló, beagle sikerekről szóló történeteiteket a beaglekepek kukac gmail pont com email címre!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .