Fotózáshoz kölyök beagle-t keresünk!

Újdonsült beagle gazdik figyelem!!! Hála az égnek végre kibújhatunk a tél borús felhői alól és lassan zöldbe öltöznek az erdők-mezők, ahol ismét önfeledten tapsikolhatnak kedvenceink fülecskéi! Mindannyian tudjuk, hogy amióta világ a világ és nyúl a nyúl, a beagle nem sokat ül egy helyben, ezért nehéz róla jó képet készíteni. Eljött az ideje, hogy a te kutyádról is végre profi fotó készüljön, amin a beagle végre teljes egészében látható a fülétől a farkáig!

Beigli énekel

Tungler Andrea profi fotóművész referenciái bővítéséhez egy szeleburdi, de szófogadó beagle kiskutyát (és gazdáját) keresi, aki nem riad meg a kamera láttán és szívesen venné, ha a négylábúról készülne egy profi portfólió! A fotózásra Budapesten kerülne sor, az Elkapott Pillanatok Fotóstúdióban. A segítségért cserébe Andrea a fotókat ajándékba adja a kiválasztott kutyus gazdájának!

Ne várd meg, amíg húsvéti nyulak lepik el a környékedet, mert mint tudjuk, beagle-ből csak egy van és a szaglása is nr. 1! Szóval ha a húsvéti nyuszira vársz, nem csak elhalásszák előled a lehetőséget, de a kutyád is szagot fog, mielőtt a fotóstúdióba érnétek! Használd ki a lehetőséget, mert ilyen fotók a közeljövőben biztosan nem fognak készülni a beagle kutyusodról, legfeljebb a farka végéről! :)

Ne mond, hogy mi nem szóltunk! ;)

Fényképes jelentkezésedet Tunger Andrea az info@elkapottpillanatok.hu e-mail címen várja!

Oszd meg! Köszönjük!