Gazdit talált az elütött beagle kutyus

„Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni az alábbi ügyben: Vasárnap este bekerült hozzánk (az állatorvosi egyetemre) egy autóbalesetet szenvedett tricolor beagle szuka kutyus. Gödöllőn, a János utcában történt mindez. A megtalálója vállalta a költségeket és hogy hazaviszi, de előtte szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy az eredeti gazdi nem keresi valahol. A kutyus tetovált:5166!!! A MEOE szerint 7 éves, a tenyésztőjének a neve Mazán András, aki Sarkadon lakik. Sajnos telefonszámot sehonnan sem sikerült szereznem. A gazdi valószínűleg nem íratta át annak idején az ebet, ezért van a nyilvántartásban a tenyésztő neve. Ha valaki esetleg ismeri, vagy valamilyen infóval tudna szolgálni az eredeti gazdiról, vagy a tenyésztőről, nagyon hálás lennék, ha felhívna. Köszönettel: Weiszenberger Nóra”

(A képeken a kutyus a műtét előtti nyugtató hatása alatt van)

Elütött beagle, műtét után (2010.03.12.)
Elütött beagle

(A képeken a kutyus a műtét előtti nyugtató hatása alatt van)

A kutyus jó helyre került egy másik kutyus mellé, az új gazdi ezt írta:
„Boldogan futkorásznak együtt a kertben, úgy látszik, hogy elfogadták egymást. Nagyon ügyes volt 270 km-t autókáztunk hazáig és szépen végigfeküdte az utat. A lábára még nem nagyon áll rá a műtét miatt, de sebaj majd meggyógyul. Most már jó helyen van!!!!!!!”

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .