Hasznos szőrtelenítő kütyü beagle gazdiknak!

Az ember mindig is tisztán tartotta otthonát, főleg, amióta fedéllel a feje felett él. A tisztaság nem csak esztétikailag fontos, hiszen egy elhanyagolt lakhelyen hamar megjelennek a bogarak és egyéb kártevők.

A tisztaság megőrzése tehát fontos feladat, aki pedig kutyát tart, még alaposabban kell végeznie a takarítást, ami bizony fárasztó dolog! Nem elég a kutyát fürdetni és kefélni a szőrét, séta után a tappancsait is érdemes megtörölni, főleg esős időben!

Minden igyekezetünk és gondoskodásunk ellenére a kutya az kutya, és az a dolga, hogy játsszon a kertben és behozza a koszt. A gazdinak meg az a dolga, hogy takarítson kedvence után. Bizony így megy ez, és így is van ez rendjén.

Akad azonban egy minden rövid szőrű kutya gazdáját érintő probléma: a kutyaszőr. A kutyaszőr a legalaposabb takarítás után is visszatérő probléma. A kutya szőre ugyanis beleragad a szőnyegbe, leül a szoba sarkokban, ezáltal száll a levegőben, megtapad a ruhákon, a kutya helyéről már nem is beszélve!

A kutyaszőr eltávolítására az egyszerű szőrtelenítés, kutyakefétől kezdve a különböző anyagból készültekig mindenféle csodakefét kipróbáltunk már, és bár van, ami használ, az elhullatott szőrszálakat egyetlen kefe sem takarítja össze!

A vedlés idején márpedig az eb bundája megadja magát és tömegével „folyik” le az állatról. Az ilyenkor levegőbe kerülő szőr gyűlik össze a sarkokban, illetve száll a helyiség különböző pontjaiba, a bútorokra, ruhákra, mindez allergiás tüneteket válthat ki az emberből…

Nincs más megoldás, mint szakadatlanul takarítani! Ember legyen a talpán aki ezt képes nap mint nap fáradtan, munka után végigcsinálni…

Manapság akad azonban némi segítség! Szerencsés korban élünk, hiszen a gépek manapság sok szellemi és fizikai munkától szabadítanak meg bennünket. Így van ez a takarítás esetében is! A VILEDA által kifejlesztett, önjáró takarítógépek egyetlen gombnyomásra feltakarítják helyettünk a teljes padlót, amíg mi pihenünk a kanapén.

A VILEDA VIROBI robot takarítógépet kemény padlófelületekhez (kerámia, parketta, PVC) fejlesztették ki. A VIROBI gombnyomásra magától elindul és a helyiség minden pontjáról összegyűjti a koszt, a kutyaszőrt is beleértve. Nincs szükség se távirányítóra, se másra, a VIROBI magától irányt vált és bejárja, valamint feltakarítja a kívánt helyiséget még a sarkokban és a bútorok alatt is. Míg a VIROBI a kemény padlófelületekhez használatos, a VILEDA Takarító Robot a rövid szálú szőnyegen is használható…

Felejtsük el a kutyaszőrt! A VILEDA takarítógépek gondoskodnak minden elhullajtott kutyaszőr eltüntetéséről, segítségükkel visszanyerhetünk egy-egy órácskát rohanó hétköznapjainkból…

FIGYELEM!!!

Egyedülálló alkalom a viledabolt.hu webáruházban! 2013. november 30-ig minden beagle-club.hu oldalon regisztrált, klubkártyával rendelkező beagle gazdi kedvezményesen vásárolhatja meg a VIROBI takarítógépet! Az ehhez szükséges kuponkódot klubtagjainknak hamarosan hírlevélben fogjuk kiküldeni! (Ha nem kaptál kuponkódot, kérd e-mailben!)

A VIROBI kutyánknak is garantáltan tetszeni fog, ha nálatok is a VIROBI takarít, örömmel vennénk a képeket / videókat a kutyátok videlkedéséről takarítás közben! ;)

Előte

Utána

Nézd meg mit szólt hozzá a főnökasszony:

A VILEDA takarítógépek megvásárolhatók a viledabolt.hu webáruházban, ahol további részletek is megtalálhatók a takarítógépekről!

Oszd meg! Köszönjük!

3 thoughts on “Hasznos szőrtelenítő kütyü beagle gazdiknak!

  1. Szia!

    Engem érdekelne, de nem rendelkezek klubkártyával :( Így is lehetséges a kedvezményes vásárlás?

    Köszi
    I.

  2. Hamarosan megkapod a hírlevelet, amiben minden fontos információ le van írva. Amennyiben nem kapod meg pár napon belül a hírlevelet, kérlek jelezd azt nekünk a Kapcsolat menüben.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .