Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Csupán 3 nap és itt  Karácsony! A 2012-es Beagle Ünnepi Fotópályázat már elindult, karácsonyi hangulatú fényképedet már most elküldheted a pályázatra! Aki még nem küldött képet, ne felejtse el  időben feltölteni az aksikat, és mindig magánál tartani a fényképezőgépet a karácsonyi készülődésben, hiszen egyetlen óvatlan pillanat és a beagle máris fellendíti a karácsonyi hangulatot egy kis beagle féle mókával!

2012 Karácsony

Kérünk mindenkit, hogy ügyeljen, hogy az ünnepek alatt is minden el legyen pakolva a kutya magasságból, legyünk elővigyázatosak, ne etessük túl a kutyát, és ne rontsuk el a Karácsonyt azzal, ha valami nem kutyának valót a mi figyelmetlenségünkből mégis sikerül megkaparintania… Vegyük elő inkább a fényképezőgépet és örökítsük meg a pillanatot ( – természetesen a józanész határain belül!), hogy a jövőben elrettentő példaként szolgáljon majd a kép, ami emlékeztet arra a bolondos Karácsonyra, s vele családunk kedvencére…

Mindenkinek idegeskedés-mentes, Kellemes, fenyőillatú, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .