Kutyavágy a kényelmes kutyaágy

Az egyik legjobb dolog, ha az ember a szokásosnál tovább tud reggel az ágyban maradni. Nyújtózkodni a melegben, vackolódni még egy kicsit a felkelés előtt dobogós tevékenység. És legalább ennyire szeretik a kutyáink is, szóval érdemes megfontolni, milyen fekhelyet, kutyaágyat válasszunk nekik.

Amíg a kutyák a házon kívül éltek, addig a kutyaól volt a blökik lakhatási problémáinak szinte egyetlen megoldása. Miután beköltöztek az emberekkel egy térbe, számukra is kell valamilyen kényelmes fekhelyet biztosítani.

A Főnök helye

Erre számos megoldás született azóta, mint például a párnák-pokrócok, a masszívabb szivacsok, vagy a kivételezetteknek a babzsák. Mint minden terméknél, itt is lehet olcsóbbat kifogni, illetve drágábbat választani, a választáskor azonban az egyik legfontosabb megvizsgálni a kutyaágy tartósságát. A párnákat egyes kutyák hajlamosak megrágcsálni, a szivacsok idővel összezuhannak és formájukat veszik, a babzsákok pedig meglehetősen drágák.

Az egyik legjobb megoldás lehet, ha fából készült kutyaágyat szerzünk be kedvencünknek. Az átlagos kutyaméretekhez nem is kell olyan nagy mennyiségű faanyagot megvásárolnunk, ha magunk akarjuk elkészíteni – egy kis kézügyességgel és barkácsolási kedvvel kényelmes ágyat szerelhetünk össze. Lehet saját tervekkel is nekiállni a munkának, de ha nincs ötletünk, az interneten egy rakás kutyaágy ötletet találunk.

Ha pedig nem akarunk eszkábálni, vagy félünk, hogy nem olyan lesz a végeredmény, mint elképzeltük, akkor érdemes elkészíttetni a kiszemelt ágyat egy profival. Mi nemrég a kalaPP raklapmanufaktúrától kaptunk egy csodaszép kutyaágyat, amelyet Főnök azonnal alaposan körbe is szaglászott, és azóta jól be is lakott. Ebben lesz az ő lustálkodása is kényelmes és marasztaló! :)

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .