Otthon, édes otthon

Laboros beagle kutyusok

A Veszprémi Állatvédő Egyesület gazdikat keresett (és keres!) olyan beagle kutyusoknak, akiken kísérleteket végeztek. A hirdetés így hangzik: „Ivartalanított, 2002-ben és 2003-ban született, fajtatiszta kutyuskák, akik egy kutató intézetből szabadultak ki és most már szabad életre, nyugodt évekre, vidám családokra várnak.

Ez a fajta eleven, vidám családi kutya, de falkában is jól érzi magát. A gyerekekkel jól kijön. Nagyon szereti a családját és annak társaságát is. Kisebb- és nagyobb testűek, két- és háromszínűek, kanok és szukák, mindannyian ivartalanítva várják örökbefogadójukat. Bővebben: 06/20/368-0744 vagy 06/20/587-0746″ A kutyusok éhesek voltak, és borzasztó rémültek. 2004.12.13-án azonban egy kedves pár gondjaiba vett 2 laboros beagle-t, akiknek képei ma már a Gazdik küldték-ben is megtekinthetők. A két kutyus családra talált, mi lehet szebb ennél Karácsony tájékán?

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .