Peanuts 3D: vagyis Snoopy visszatér!

Charlie M. Schulz 1950-ben alkotta Peanuts c. képregény rajzfilmfigurái; vagyis Snoopy és Charlie Brown visszatérnek! A világhírű páros a 20th Century Fox és a Blue Sky filmstúdiónak köszönhetően most 3D-ben tér vissza a mozivászonra!

Snoopy évtizedeken át szögezte a nézőket a televízió elé, és szórakoztatta humorosabbnál humorosabb jelenetekkel rajongóit. A képregény rajzfilmsorozattá alakult, és 1969-ben mutatták be az első egész estét filmjét „Barátom, Charlie Brown” címmel. 1972-ben ezt követte a „Snoopy, gyere haza!„, majd a „Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown!” 1977-ben, végül 1980-ban mutatták be a mozik Snoopy harmadik filmjét, „Jó utat, Charlie Brown! (…és vissza se gyere!)” címmel.

Ez lesz a negyedik egész estés játékfilmje Snoopy kutyusnak, melynek címe „Peanuts” lesz, és ezúttal 3 dimenzióban láthatjuk kedvenc kedvencünket a mozikban. A Peanuts első előzetese nemrég jelent meg a Fox Family Entertainment Youtube csatornáján, az előzetesben Snoopy egy ámokfutót játszik, amitől Charlie Brown szédül el az eb helyett.

Kedves beagle gazdik! Ugye ismerős a jelenet?! Hát persze, hiszen Schulz, a Peanuts megálmodója Snoopyt gyermekkori beagle kutyájáról mintázta. Ha tehát aranyos mesét szeretnétek nézni 3D-ben, beagle stílusban, akkor figyeljétek a mozipremiereket, mert hamarosan Jön Snoopy és barátai a magyarországi mozikba is!

Peanuts 3D (Snoopy és Charlie Brown)

A tervek szerint Snoopy negyedik játékfilmje, egyben első 3D mozifilmje, a „Peanuts” 2015. novemberben kerül az amerikai mozikba. Ezt követően fog csak eljutni hozzánk is a mozifilm. Addig is nézzétek meg az előzetest!

Peanuts 3D mozifilm előzetes

[youtube]http://youtu.be/N1FNL_iIp5c[/youtube]

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .