Sherlock visszahozza: a legédesebb reptéri szolgáltatás

Az alábbi videóban azt láthatjuk, hogy a holland KLM repülőtársaság amszterdami repterén egy bizonyos „Lost & Found” csapat dolgozik, amelynek küldetése, hogy az elveszett tárgyakat a lehető leghamarabb visszajuttassa jogos tulajdonosához.

Legyen az egy légiutas-kísérő által talált plüssmaci, vagy a társalgóban felejtett laptop – a tárgyak visszajuttatása néha igazi kihívást jelent, ezért a társaság egy különleges munkaerővel egészítette ki a csapatát…

sherlock_beagle_bevetesben

Sherlock, a nyomozó beagle kutya a videóban versenyt fut az idővel, és a talált tárgyakat fejvesztve juttatja vissza tulajdonosaiknak, akik természetesen borzasztó hálásak ezért.

Sajnos a No.1 cukiság azonban csupán egy jól sikerült marketing fogás, a légitársaság szóvívője a CNN megkeresésére az alábbiakat írták: „Sherlock jelképezi a szolgáltatást, amit ügyfeleinknek kínálunk. A reklám rávilágít a Lost & Found csapat erőfeszítéseire és elkötelezettségére.”

Sokan csalódottak voltak, miután megtudták, hogy Sherlock valójában csak alkalmi statisztamunkát kapott a KLM-nél, és az amszterdami reptéren egyetlen imádnivaló beagle sem futkorászik plüssmacival a szájában, de talán az eb által hozott nézettség végett kedvet kapnak az új munkaerő felvételéhez…
A tündéri négylábú legendája egyébként bizonyos értelemben valóságos, az amerikai Vámnál ugyanis dolgoztatnak beagleket, akik a poggyászok körbeszaglása után jelzik, hogy melyikben van tiltott áru.

Forrás: cnn.com

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .