SOS Régi fórumozóinknak!

Régi fórumozóinknak, illetve régebben regisztráltaknak

Ha már regisztráltad a kutyádat RÉGI weboldalunkon, és szeretnéd kipróbálni az új oldalunkat, kérjük, küldj nekünk egy e-mailt a kapcsolat menüben található űrlap segítségével a belépéshez szükséges jelszóért! Az email tárgyába kérjük írd bele a kutya nevét és a Beagle Club azonosítóját! Végül kérjük, hogy ha több beagle kutyád is regizve volt a régi oldalon, azt mindenképpen tüntesd fel a leveledben!

Ha nem érted, miről is van szó: a régi oldalunkra regisztrált kutyusok adatait és képeit folyamatosan töltjük fel az új oldalra, az ő regisztrációjuk nem szükséges, mert az ő adataik már fent vannak a rendszerben. Mindössze egy e-mailt kell csak küldened nekünk, hogy elküldjük a belépéshez szükséges adatokat. Belépés után ellenőrizd e-mail címed, és további adataid, hogy helyesen szerepelnek-e a rendszerben, amennyiben szükséges, kérjük, javítsd azokat.

A kutyák fényképei feltöltés alatt vannak, ezért előfordulhat, hogy a ti fényképeitek még nincsenek fent. Senki ne ijedjen meg semmitől, ha bármi gondotok van, segítünk! A régi azonosítót (B00375 formátumú) mostantól nem kell megjegyezni, legfeljebb az az új oldalon regisztrált felhasználónévre történő átállásig. Miután beléptél az oldalra, a felhasználóneved lesz az azonosítód, és ettől kezdve csak ezt kell megjegyezned. :)

A képfeltöltés mostantól egyszerűbb lesz, nem kell e-mailt küldeni, mostmár te magad tudod kedvenced fényképeit feltölteni az oldalra, amely moderálás után jelenik meg nyilvánosan. (Egyes esetekben várni kell a képek megjelenésére, ezért türelmeteket kérjük!) Képfeltöltésre csak regisztrált felhasználóinknak van lehetősége a képernyő jobb oldalán található képfeltöltő dobozka segítségével! A file nevében ékezet nem lehet, ellenkező esetben a kép nem- vagy hibásan fog feltöltődni az oldalra! Kérjük regisztrált (új) azonosítódat, és a kép címét mindig tüntesd fel a kép feliratnál! Köszönjük!

Mindenféle észrevételt, hibát, javaslatot nyugodtan küldj el nekünk e-mailben és megpróbáljuk orvosolni a problémát!

Új látogatóinknak

Üdvözlünk! A regisztráció menetéről a Beagle Club menüpontban olvashatsz! Regisztrációddal a kutyusodat többszáz másik beagle közé regisztrálod!

Oszd meg! Köszönjük!

3 thoughts on “SOS Régi fórumozóinknak!

  1. Szia! :) Nekem a Higins nagyon tetszik! Tökéletesen illik egy biglihez! :)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .