Sos! Segítsetek! Mi baja lehet?

Az alábbi videót osztotta meg Renáta beagle gazdi Facebook oldalunkon és a segítséget kéri:

„Sos!!!! nem a jég miatt csinálja!!!! látott vagy tapasztalt már valaki hasonlót??? van hogy a simogatás is fáj neki. nem mindig de néha ez előjön nála. 3 állatorvosnál voltunk. nem jöttek rá mi lehet a baj.” Bármilyen infó segítség lehet, írd meg lent hozzászólásban.

Közzétette: Renáta Zachar – 2016. január 14.

Oszd meg! Köszönjük!

13 thoughts on “Sos! Segítsetek! Mi baja lehet?

 1. Szia! Kiderült már mi a baj? Szemmel láthatóan gerinc idegi problémája van ami a hátsó végtagjait érinti. Talán a dokinak is meg kéne mutatni a videót.

 2. Beagle pain szindroma. Mond ezt a dokinak, hatha igy raismer a tunetekre!!!

 3. Szia! Én is azt mondom, hogy idegi probléma! Nagyon gyorsan JÓ ORVOSHOZ kell vinni! Milyen orvos az, aki így haza engedi, hogy nem tudja mi baja van?! Gerinc festéses röntgen, abból minden kiderül!!!
  Az én kutyámnak porckorong sérve volt, deréktól lefele lebénult teljesen, tapasztalatból beszélek, hogy ezt nem szabad húzni tovább! Ezzel nem azt akartam mondani, hogy neki is ez a baja!
  Remélem mihamarabb kiderül mi baja van és segítenek is neki!

 4. Ha pesti vagy, akkor Dr. Juhász Tamáshoz vidd, ő erre szakosodott gerinc specialista!

 5. Nekünk a tacskónál voltak ilyen problémák a gerince miatt, ha kell tudok jó orvost ajánlani.

 6. Ez csak 1 tipp, hasonloan viselkedett a mi kutyank is, buzmirigy problemaja volt. Igaz annak vannak mas tunetei, mint pl.budos halszag. Allatorvos „megoldotta”. De ajanlatos tovabb vinni, mert lehet komolyabb dolog van a hatterben.

 7. juttas be a szervezetébe ezüst kollaidot és a fejecskéjét masszirozd

 8. Szia! Egyensúly zavar látszik a videódból, instabil járás…Erre rákeresve ezt találtam: Epilepszia. A betegség tünetei: hirtelen egyensúlyvesztés, támolygás, összerogyás, oldalra dőlés, bizonytalan mozgás, ijedt, zavart tekintet…..
  Remélem minél hamarabb kiderül mi lehet a baj, ne várj egy percet sem, mindenképp egy jó szakembert kell találnod. Szorítok érte, gyógyuljon meg!

 9. Én nem tudok hozzá szólni , csak megnéztem a videót és mielőbbi jobbulást kívánok a kis drágának !

 10. Én nem tudok hozzá szólni , csak megnéztem a videót és mielőbbi jobbulást kívánok a kis drágának !

 11. Sziasztok! Egyértelmű epilepsziás roham! Nem régen vesztettük el a kutyusunkat közel 4 éves küzdelem után az epilepsziával.. Orvoshoz, a legjobbhoz, minél előbb.. Kitartást és sok sikert kívánok!

 12. Minden képen röntgent kellene készíteni a gerincéről.Lehet fejlődéskori probléma is.Az én Rotti kutyusomnak másfél éves koráig voltak problémái a mellső lábaival.Volt olyan,hogy le sem tudott feküdni.Ő injekciós kezelést kapott,egy hétig,egy fél év múlva újra előjött.Akkor ismét kapott egy kúrát. És Milgamma gyógyszert szoktam neki adni időnként.Most 4 éves,de a lapockáját nem szereti ha simogatjuk,még a mai napig is érzékeny.Akkor azt mondta az orvos,h hirtelen nőtt azért alakult ki nála.Most már rohangál,de hamar elfárad.

 13. Kedves Renáta! Az én beagle kutyusomnak ue.a tünete volt. Azért felsorolom: a pocakja bekeményedett, folyamatosan nyáladzott,erőteljes hasi masszirozás hatására oldódott a görcs,többször ismétlődött, és néhányszor hányás követte a görcsrohamot. Az epilepsziát kizártuk. Az orvosok tanácstalanok,nem tudták diagnosztizálni az esetet. Gyógyszer: Nospa 1 tabletta. Még annyit,hogy mivel a beaglem kan volt, a tüzelési időszakban gyakrabban előfordult. Mindezek ellenére nem akartam ivartalaníttatni. Üdv V. Juli

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .