Szabadban c. fotópályázat, szabályzat

Pro Plan 3D csomag
A kép illusztráció

Még év elején megkérdeztünk titeket, hogy milyen újabb fotópályázatnak örülnétek. Az akkor felajánlott 4 témakörből egyértelműen a “Szabadban” témájú fotópályázatnak örülnétek a legjobban, ezért Induljon hát a repülő fülecskék, a virágos mezők és a póráz nélküli, önfeledt szaladgálások fotópályázata! A játékban csak regisztrált beagle gazdik vehetnek részt. 

Hogy milyen képeket várunk? Póráz nélküli, lobogó fülű, lógó nyelvű, vidám, képeket, ami ösztönzőleg hat más beagle gazdira is, hogy kimozduljon a kutyusával a szabadba. Figyelem! A fotó kedvéért ne erőltess semmit a kutyusra Elsősorban pillanatképeket várunk, ezért ne bántsd a kutyád és ne csinálj belőle bohócot a fotó kedvéért!

A fotópályázat nyertesét a szerkesztők fogják kiválasztani. Ezúttal nem lesz sem szavazás, sem vigaszdíj, helyette 3 nyertesünk lesz, akinek a nyereménye egy-egy Pro Plan kölyökcsomag a www.webkutya.hu webáruház felajánlásával.

A kölyökcsomag tartalma:

 • egy 3 kg-s Pro Plan Puppy Digestion Bárány + Rizs
  vagy egy 3 kg-s Pro Plan Puppy Sensitive Lazac + Rizs táp
 • egy Kölyök ABC füzet
 • egy kölyökpóráz és egy mérőpohár

A nyereményeket az áruházban leadott megrendelés mellé csomagolva tudjuk kiküldeni. A megrendelés nincs értékhatárhoz kötve.

Játékban való részvétel

 1. Szabályzat elolvasása
 2. Regisztráció
 3. Képküldés az alábbi űrlap segítségével. Beküldési határidő: 2012.06.10. (éjfél).
 4. Várakozás a kép megjelenésére. Eddig beküldött képek (A képek ellenőrzés után kerülnek fel az oldalra, ezért kérjük, légy türelmes, mert ez eltarthat egy ideig! Ha a fényképedet 1-2 nap elteltével még mindig nem találod a többi között, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot! Minden beküldött fénykép kikerül az oldalra, de nyerni csak az nyerhet, aki betartja a szabályokat!)
 5. Eredményhirdetés: a játék beküldési határidejétől számított 1 héten belül. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Képküldés a Szabadban c. fotópályázatra

A játék lezárult! Az űrlap már nem érhető el!

SZABÁLYZAT | FOTÓK | NYERTESEK

Oszd meg! Köszönjük!

2 thoughts on “Szabadban c. fotópályázat, szabályzat

 1. Sziasztok!

  Én is szeretnék nevezni a játékra! Honnan kaphatok azonosítót? Május 24.-én regisztráltam és még nem jelent meg.

  Előre is köszi!

 2. Kedves Szuzó! A játékra nyugodtan benevezhetsz , hiszen az új azonosító a regisztrált felhasználónévvel megegyezik, vagyis a te esetedben az azonosítód: @katonagns. A B00000 formátumú, régi azonosítók megszűntek, azt csak a régi felhasználóink azonosítására használjuk, de hamarosan törölni fogjuk őket. Sok szerencsét! :)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .