Szofi tehetsége felér egy hollywoodi kutyasztáréval

Szofi a hóbanSok tehetséges kutyát ismerünk, a hazaiak közül Mancs, az életmentő német juhász, a külföldiek közül Lassie, a hű skót juhász a legismertebbek, de a lista közel sem ér ezzel véget, hiszen ott van Columbo kutyája, Hacsikó, vagy hogy a hazaiaknál maradjunk; Kántor, a rajzfilmből Frakk, a macskák réme, vagy a mitológiai Argosz, Kerberosz, és még sorolhatnánk. De akárhogy is, a rengeteg kutyasztár közül nem mindegyik létezik, illetve minden ismert kutyust másért szeretünk, más miatt ismertük meg őket. Ismerjétek meg Szofi beagle-t, akinek tehetségét nem csak K99 Ü2 oklevele bizonyítja, hanem az alábbi videó is….

Aki látta 2012-es „The Artist – A némafilmes” c. 5 Oscar-díjas francia némafilmet, biztosan emlékszik a főszereplő George (Jean Dujardin) és kutyája; Jack (Uggie) közös show-elemére. Uggie még az Oscar Gálára is meghívást kapott, és bár Oscar-díjat nem, de a legjobb kutyaszereplők versenyén, az Arany Nyakörv Gálán (Golden Collar Awards) a művészi/színházi film kategóriában ő lett a győztes.

Jack igazi neve Uggie, aki azóta óriási népszerűségnek örvend, alkalmanként tintába mártott mancsával dedikál, és ő az első kutya, akinek a hollywoodi Grauman’s Chinese Színház előterében őrzik tappancsainak nyomát, igaz, a szomszédos hollywoodi hírességek sétányán már Lassie, Rin Tin Tin és Strongheart emlékét is őrzi egy-egy csillag…

De úgy tűnik, Uggie nem csak a gazdik kedvence, a kis filmsztár Jack Russel Terrier népszerűsége a négylábúak körében is elterjedt és akadnak követői is, méghozzá Magyarország területén!

Szofi K99 Ü2 okleveles beagle kutyus, aki tökéletesen utánozza az említett filmjelenetben látottakat. Pontosan úgy, ahogy az Arany Nyakörv Díjas Uggie tette, „vezényszóra” eldől, mint akit lelőttek. Szofi példaképéhez hasonlóan igazi tehetség, bízunk benne, hogy hallunk még felőle!

Bár gazdája; Omar Von Muller a „The Telegraph” brit magazinnak tett nyilatkozata alapján úgy néz ki, Uggie visszavonul, előfordulhat még 1-2 kisebb szerepben, illetve testvére; Dash fogja átvenni a jövőbeli szerepeit, aki már a Némafilmben is olykor be-be ugrott helyette.

Reméljük, hallunk még mind a Jack Russel Terrier testvérekről, mind Szofi kutyusról, és ki tudja, lehet, hogy Szofi személyében egy új filmcsillagot ismerhettünk meg?!

Kutyás jelenet a The Artist – A Némafilmes c. filmből

HIÁNYZÓ VIDEO

A fenti videón a film eredeti jelenete látható, lent pedig ugyanez Szofi beagle-től:

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .