Újítások az oldalon!

Változások a fórumban

Beagle Club üzenőfalAz oldal teljes átalakulásakor ígértük, hogy megújul a fórum. Nos, ez a mai nappal megtörtént. Pontosabban a régi fórumot felváltotta egy, a közösségi oldalakhoz hasonló üzenőfal, amely a lap tetején, a mancs ikonra kattintva érhető el. Az üzenőfal lényege, hogy belépéskor csak a saját tevékenységeidet látod rajta, továbbá azon személyek hozzászólásait, akiket te magad barátnak jelöltél, avagy aki a te barátkérő meghívódat jóváhagyta. Közös beszélgetésekhez létrehoztunk az üzenőfalon csoportokat, amelybe belépve célzottan beszélgethettek az adott témáról, amelyre a csoport megnevezése utal. A csoportok hasonlóak a régi fórum topikokhoz.

Az üzenőfalon kívül továbbra is várjuk hozzászólásaitokat az oldalon található cikkekhez, leírásokhoz és minden egyébhez, az adott lap alján. Természetesen a régi fórum egy darabig még megmarad, amíg mindenki átáll az új felület használatára, ahol a régi fórummal ellentétben egyszeri regisztrációddal mindenhez hozzá lehet szólni, nem kell külön belépni a fórumra, csupán a Beagle Club oldalra. Az új üzenőfal elérhető a főmenüsor második pontja alatti, lenyíló menüből is. E-lenyíló menüben találhatóak a további újítások is, melyekről a lentiekben teszünk említést. Itt érhető el egyébként a régi fórum is!

Kutyusok adatlapja

Kutyusok adatlapjaSokan hiányoltátok a kutyátok régi adatlapját. Ugyan nem árultuk el, de a háttérben óriási munka eredménye, hogy a most bevezetett üzenőfal mellett a régi adatlapok felkerültek az új oldalra, egytől egyig. Azok a felhasználóink, akik nemrég regisztráltak nálunk, mostantól lehetőségük van a regisztrált nevükhöz profil képet rendelni, és kitölteni az adatlapjukat, a régi felhasználóink pedig javíthatják a régi regisztrációkor megadott adataikat. Sőt, erre külön kérünk is titeket!

Az új adatlap sokkal több lesz, mint a régi. Minden olyan adat, amely más kutyusnál is veled azonos, egy listába kerül, amely listát a beírt adatra klikkelve te is megnézhetsz. Ilyen pl. a kutyabiléta. Ha ezt írod be az adatlapodra, a kutyabiléta szó klikkelhetővé válik és megnézheted, az oldalon regisztrált kutyusok közül ki az, aki szintén visel kutyabilétát. Ez azért hasznos, mert pl. a beagle pain esetében barátnak jelölheted a pain-es beagle gazdikat, akikkel felvéve a kapcsolatot tapasztalatot tudtok cserélni és közösen talán jobbá tudjátok tenni a beteg kutyusok életét!

Az adatlapokon 5 db fülecske található, mely közül megnyitáskor az első Tevékenység fog mindig megjelenni. A tevékenység menü a saját üzenőfaladat takarja, vagyis minden üzenőfali bejegyzésedet, barátnak jelölésedet, csoportba belépésedet, stb. A második fülecske a Profil, vagyis az adatlapod, a harmadik a Ismerős. Itt a jóváhagyott kapcsolataid listáját találod. A Csoportok azokat a csoportokat mutatja az összesből, amelyekbe beléptél. Végül a Beállítások értelemszerű, de fontos, hogy a fülecskék alatt találhatóak újabb fülecskék, mint pl. a Beállítások menüben az értesítések. Akit idegesít a sok email értesítés, itt tudja beállítani, hogy csak az online felületen kapjon értesítést!

Szeretnénk megerősíteni ezúttal is, hogy a Beagle Club Online nem kívánja támogatni sem az illegális kutyakereskedelmet, sem a szaporítók „munkáját”,  és az állatkínzást sem! Ezért megkérünk mindenkit, hogy se eladó, se fedeztetésre ajánlott kutyákat ne reklámozzanak az oldalon, mert minden ilyen jellegű bejegyzést törlünk! Továbbá fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az általunk reklámnak megítélt képeket, bejegyzéseket és leírásokat szintén figyelmeztetés nélkül töröljük! A reklám lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, keressetek meg emailben, a kapcsolat menüponton keresztül!

Ha bárkinek bármi problémája adódna, keressétek Beiglit, vagy írjatok nekünk! A véleményeteknek is nagyon örülnénk, kérjük írd meg nekünk bátran, mit gondolsz az új oldalról, az üzenőfalról, illetve hogy mi az, amit hiányolsz, avagy sokallsz!

Régi képek

A régi képeket a fent leírt fejlesztésekkel párhuzamosan töltöttük és töltjük fel az oldalra, reméljük, hamarosan már arról is beszámolhatunk, hogy a régi képek is a helyükre kerültek!

Az új felületekhez jó szórakozást kívánunk!

Beigli

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .