Ünnepi Beagle Fotópályázat 2008, Felhívás

Zafír beagle télapó sapiban (B00202)Töltsd fel az aksit, készítsd elő a fényképezőgépet, mert a beaglet bármikor rajtakaphatod hogy valamiben mesterkedik! Beiglilopós, karácsonyfaeldöntős, ajándékboncolós, télapósapis, pezsgőkostolós, pulykalevadászós, konfettielkapós, stb. Ez csak pár példa arra, hogy milyen fotókat várunk a 2008.12.13-án induló fotópályázatunkra.

Küldj nekünk e-mailben egy mókás, saját beagledről készített fotót, amit az ünnepek alatt készítettél kutyádról és nyerd meg a beagles Hanadeka pénztárcát, melyet a Motiv Magyarország Kft. ajánlott fel a nyertesnek.

Hanadeka beagle pénztárca

A legjobb képet vagyis a nyertest a szerkesztők választják ki, de a nyertesen kívül a többi játékos között kisorsolunk 1 db „vigaszdíjat” is. A fotókat az itt megadott e-mailcímre küldjétek. Az e-mailnek tartalmaznia kell a következőket:

  • játékos neve,
  • pontos cím,
  • fotó címe
  • kutya neve
  • Az email tárgya legyen „Beagle fotópályázat”.

Beküldési határidő: 2009.01.13, éjfél.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, a beküldött képeket az oldalon is megjelenítjük! Sok szerencsét kívánunk!

Figyelem! A fotó kedvéért ne erőltess semmit a kedvencedre, a nyeréshez nem kell pezsgőt itatni, vagy bóhócot csinálni a kutyából, anélkül is lehet tündéri képet készíteni!

Ha tetszenek a Hanadeka beagles termékei, látogass el a www.motivworld.hu honlapra és ismerkedj meg az új beagles kollekcióval!

SZABÁLYZAT FOTÓK | NYERTESEK

Oszd meg! Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .