Ünnepi Beagle Fotópályázat 2009, Felhívás

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is lesz Ünnepi Beagle Fotó-pályázat! Küldj te is egy ünnepi fotót a beagledről és nyerj! Ahogy tavaly, idén is két nyertes lesz a játékban. A legjobb fénykép szerencsés beküldőjét a szerkesz-tőség választja ki, aki egy Ultrakopó c. DVD filmmel lesz gazdagabb.

A nyertesen kívül a többi játékos között kisorsolunk 1 db „vigaszdíjat” is, tehát érdemes pályázni, mert idén sem csak a legjobb fotó beküldője nyer!

ultrakopo dvdFontos tudni, hogy a pályázaton elsősorban nem a fényképek minőségét értékeljük, hanem a humort. Mindannyian tudjuk, hogy a beagle egy bohóc, ami nincsen másképp Karácsonykor sem, tehát olyan képeket várunk, ami megmutatja, milyen is a beagle az ünnepekkor! Nem csak Karácsonyi képeket várunk, küldhettek Szilveszteri, Újévi fotókat is, ne maradjon ki pillanat, amikor a beagle lopja a beiglit, vagy barátkozik a fenyőfa-tüskével, esetleg ismerkedik a pezsgővel! Izzítsátok a fényképezőgépeket!

Figyelem! A fotó kedvéért ne erőltess semmit a kedvencedre, a nyeréshez nem kell pezsgőt itatni, vagy bohócot csinálni a kutyából, anélkül is lehet tündéri képet készíteni!

A 2009-es fotópályázat időtartama: 2009.12.24 – 2010.01.10. (éjfél)

Oszd meg! Köszönjük!